تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
تنش میان تهران و تل‌آویو ادامه دارد

ادعای رژیم اسرائیل درباره جذب جاسوس توسط ایران

پلیس اسرائیل روز شنبه ادعا کرد صد‌ها شهروند این رژیم تماس‌های تلفنی مشکوکی از سوی سرویس اطلاعاتی ایران دریافت کرده‌اند که هدف آن جذب نیرو بوده است.

کد خبر: ۱۹۰۶۵۵
۱۷:۴۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۴

ادعای رژیم اسرائیل درباره جذب جاسوس توسط ایران

دیدارنیوز: در بیانیه پلیس اسرائیل آمده است: «صد‌ها شهروند گزارش داده‌اند که صبح شنبه از شماره‌های ناشناس با آنها تماس گرفته شده و فردی به آنها پیشنهاد داده که به یک سازمان ایرانی بپیوندند.»

یک سایت خبری، فایل صوتی منتسب به یکی از این تماس‌ها را منتشر کرده که در آن صدایی روباتیک به مخاطب می‌گوید: «اطلاعات ایران به دنبال جذب عوامل ماهر است» و حقوق «رقابتی همراه با امنیت کامل» پیشنهاد می‌دهد.

پلیس این تماس‌ها را «تلاشی برای ایجاد نگرانی عمومی در زمان جنگ» توصیف کرده و افزوده که هدف، جذب شهروندان اسرائیلی در داخل و خارج از کشور برای «جمع‌آوری اطلاعات و انجام فعالیت‌های تروریستی در اسرائیل» است.

سال گذشته، مقام‌های اسرائیلی اعلام کردند که شمار بی‌سابقه‌ای از شهروندان این کشور به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده‌اند. به گفته پلیس، برخی از این افراد از طریق شبکه‌های اجتماعی جذب شده بودند و ایران با ارسال پیام‌های انبوه در تلگرام تلاش کرده بود افراد را به همکاری ترغیب کند.

اودد آلام، مقام سابق موساد، در گفت‌و‌گو با سی‌ان‌ان در دسامبر گفته بود: «ایرانی‌ها ترجیح می‌دهند دام گسترده‌ای پهن کنند تا شاید برخی از افراد جذب شوند. اگر یک نفر نپذیرد، سراغ نفر بعدی می‌روند و چندان به نتیجه اهمیت نمی‌دهند.»

از زمان حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل و آغاز جنگ غزه، پلیس اسرائیل بیش از ۲۵ پرونده جاسوسی مرتبط با ایران را بررسی کرده که به حدود ۴۶ بازداشت منجر شده است.

در رابطه با تماس‌های اخیر، پلیس اسرائیل از مردم خواسته «هوشیار بمانند» و هر «اتفاق غیرمعمولی» را به مقام‌های امنیتی گزارش دهند. در بیانیه پلیس تأکید شده است: «ما به تلاش برای شناسایی و خنثی کردن فعالیت‌های تروریستی و جاسوسی در داخل و خارج از اسرائیل ادامه خواهیم داد و اطمینان حاصل می‌کنیم که همه افراد دخیل به دست عدالت سپرده شوند.»

تلاش‌های جاسوسی بین ایران و اسرائیل به شکل گسترده‌ای در جریان است و دو طرف تلاش می‌کنند با جذب نیروی بیشتر در داخل کشور رقیب، به دشمن دیرین خود ضربات محکم‌تری وارد کنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر