تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در دیدار سرلشکر موسوی با وزیر انرژی روسیه مطرح شد

ایران راه دیپلماسی را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

سرلشکر عبدالرحیم موسوی، رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح کشورمان در دیدار با وزیر انرژی روسیه اعلام کرد که ایران راه دیپلماسی را بهترین روش حل مشکلات می‌داند.

کد خبر: ۱۹۰۱۹۰
۱۱:۵۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

ایران راه دیپلماسی را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

دیدارنیوز: رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.

سرلشکر عبدالرحیم موسوی در دیدار سرگی تسیویلف وزیر انرژی روسیه اظهار کرد: با توجه به تحریم‌های شدید غرب علیه دو کشور ایران و روسیه ظرفیت‌های بسیار زیادی برای افزایش همکاری وجود دارد. 

وی یادآور شد: مواضع روسیه در سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران بسیار خوب و محکم بود.

سرلشکر موسوی با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، ادامه داد: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند. 

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران تصریح کرد: دشمن از مذاکره به‌عنوان پوششی برای فریب استفاده و با خیانت به مسیر دیپلماسی، جنگ تحمیلی را علیه ایران آغاز کرد. نیرو‌های مسلح ایران، اما بااقتدار و صلابت جواب محکم و دندان‌شکنی به آمریکا و رژیم صهیونیستی دادند.

در این دیدار سرگی تسیویلف وزیر انرژی روسیه نیز با اظهار تأسف برای از دست‌دادن فرماندهان و دانشمندان ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی، خطاب به سرلشکر موسوی اظهار کرد: کاملاً با پیشنهاد شما برای تقویت و توسعه کمیسیون‌های مرتبط باهدف ارتقا سطح همکاری‌ها موافقم.

وی تأکید کرد: باید ایران و روسیه همکاری‌های اقتصادی و دفاعی خود را به بالاترین سطح برسانند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر