تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
بیانیه انجمن مهندسان ایران پس از توافق اخیر با آژانس

دولت و شورای عالی امنیت ملی باید جریان‌های تندرو را مهار کنند

در پی توافق اخیر ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، انجمن مهندسان ایران در بیانیه‌ای از دولت پزشکیان و شورای عالی امنیت ملی خواست که با جریان‌های تندروی داخلی و بانیان وضع موجود در کشور که مشغول کارشکنی هستند، مقابله کنند.

کد خبر: ۱۹۰۱۲۰
۱۸:۲۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

دولت و شورای عالی امنیت ملی باید جریان‌های تندرو را مهار کنند

دیدارنیوز: انجمن مهندسان ایران در بیانیه‌ای با اشاره به توافق اخیر ایران و آژانس در قاهره خواستار مقابله با کارشکنی جریان‌های تندروی داخلی شد.

در بیانیه انجمن مهندسان ایران آمده است:

بنام خدا

کشور ما در لحظه‌ای حساس و تاریخی قرار دارد. پس از سال‌ها هزینه‌های سنگین ناشی از تحریم، جنگ‌های نیابتی، و سیاست‌های پرخطر، امروز فرصتی فراهم آمده تا با عقلانیت سیاسی و ابتکار عمل دیپلماتیک، مسیر برون‌رفت از بحران‌های انباشته را آغاز کنیم. بیانیه اخیر شورای عالی امنیت ملی در حمایت از توافق وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گامی مهم در جهت بازگرداندن ابتکار عمل به ایران و تثبیت حق حاکمیت کشور در عرصه هسته‌ای است.

اما در برابر این رویکرد عقلانی، شاهد کارشکنی جریان‌هایی هستیم که با نفوذ در بخش‌های انتصابی و تصمیم‌ساز طی بیش از سه دهه، امنیت و توسعه ایران را گروگان گرفته‌اند. این جریان، که خود را "مدافع اقتدار" می‌نامد، در عمل با امتناع از مذاکره، مخالفت با پیوستن به کنوانسیون FATF، کشور را دچار خودتحریمی ساختاری کرده و راه را برای پروژه دور زدن تحریم‌ها که به چاق شدن واسطه‌ها، الیگارشی‌های رانتی، و غارت جیب مردم منجر گردیده، هموار ساخته است.

مخالفت این اقلیت پرهیاهو با توافق اخیر، تلاشی آشکار برای حفظ وضعیت تعلیق و بن‌بست است؛ وضعیتی که بیشترین سود آن به جیب همان شبکه‌های فساد و رانت می‌رود و بیشترین زیان آن متوجه ملت ایران و اقتصاد ملی است. این جریان با امنیتی‌سازی سیاست خارجی و تقدیس نظامی‌گری، مانع اصلی شکل‌گیری یک دکترین امنیت ملی متوازن و جامع بوده و امروز نیز می‌کوشد ابتکار عمل دولت و شورای عالی امنیت ملی را عقیم بگذارد.

انجمن مهندسان ایران تاکید می‌کند:

۱. دولت منتخب و شورای عالی امنیت ملی باید صریح و شفاف به مردم نشان دهند که سیاست‌های پرهزینه این جریان اقلیت، مخل امنیت ملی و توسعه کشور است.

۲. باید روشن گردد که ادامه مسیر خودتحریمی و مخالفت با دیپلماسی چندجانبه، در عمل به معنای تضعیف بازدارندگی ملی، کاهش تاب‌آوری جامعه و گسترش شکاف‌های اجتماعی است.

۳. دولت و شورا موظفند ابتکار عمل را در دست نگه دارند، اقلیت کارشکن را مهار کنند و در برابر تحمیل هزینه‌های غیرضروری به ملت بایستند. امنیت پایدار و اقتدار ملی نه از مسیر بن‌بست‌سازی و خودتحریمی، بلکه تنها با اجماع داخلی، اتکا به رأی ملت، و تعامل سازنده با جهان به دست می‌آید.

با احترام
انجمن مهندسان ایران
بیست و پنجم شهریور ۱۴۰۴

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر