تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب

هشدار هواشناسی برای پایتخت؛ احتمال سقوط اجسام و گردوخاک

اداره کل هواشناسی تهران نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در نیمه شمالی و وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک در نیمه جنوبی و غرب و احتمال سقوط اجسام و خیزش گرد و خاک در نقاط مستعد استان هشدار داد.

کد خبر: ۱۸۸۴۹۸
۱۸:۲۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

هشدار هواشناسی برای پایتخت؛ احتمال سقوط اجسام و گردوخاک

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران با اعلام دو هشدار سطح زرد از «ناپایداری‌های جوی و فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی» و «وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، گاهی همراه با گرد و خاک» بر اثر فعالیت دو سامانه جوی خبر داد. 

فعالیت ناپیوسته سامانه بارش در تهران

اولین سامانه جوی بروز ناپایداری‌های جوی و فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی، به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب است که برای فردا (۲۲ مردادماه) تا یکشنبه (۲۶ مردادماه) پیش‌بینی شده است. 

این شرایط در برخی ساعات، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت را در پی دارد و بر نیمه شمالی استان تهران به‌ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات استان اثرگذار است. 

براساس این هشدار لغزندگی موقت معابر و جاده‌ها و امکان اختلال موقت در حمل و نقل پاره‌ای نقاط به‌ویژه در دامنه و ارتفاعات، جاری شدن روان‌آب و بالا آمدن سطح آب بعضی رودخانه‌ها و سیل ناگهانی یا سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی مه و کاهش دید، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ، خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها دور از انتظار نیست.

هشدار برای تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها

اداره کل هواشناسی استان تهران در همین رابطه احتیاط در سفر‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها، احتیاط در طبیعت‌گردی و ترجیحا پرهیز از کوهنوردی به‌ویژه صعود به قله‌ها را توصیه کرده و به بهره برداران عرصه منابع طبیعی در خصوص پرهیز از کوچ عشایر و چرای دام در نواحی کوهستانی همچنین محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی هشدار داده است. در این شرایط احتیاط در انجام امور عمرانی نیز توصیه شده است.

افزایش باد و گرد و خاک در تهران

دومین سامانه جوی که اداره کل هواشناسی استان تهران به آن اشاره کرده است نیز از فردا فعالیت خواهد کرد و این شرایط تا یکشنبه ادامه خواهد داشت. فعالیت این سامانه جوی موجب افزایش باد، به‌ویژه در بعد از ظهر و شب خواهد شد، به‌طوری که در برخی ساعات، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، گاهی همراه با گرد و خاک خواهد بود. این شرایط در نیمه جنوبی و مناطق غربی استان تهران اثرگذار است. 

احتمال سقوط اجسام و خیزش گرد و خاک در نقاط مستعد

سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی، گاهی وزش باد خیلی شدید و امکان رخداد طوفان گرد و خاک به‌ویژه جمعه و شنبه، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها را از جمله مخاطرات احتمالی اعلام کرده است. 

در همین راستا توصیه‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نیز شامل احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک و استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک می‌شود.

ارسال نظرات