تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی تهران

افزایش وزش باد و کاهش کیفیت هوا در پایتخت

هواشناسی استان تهران از افزایش وزش باد در بعدازظهر و کاهش کیفیت هوا در جنوب و غرب استان خبر داد.

کد خبر: ۱۹۰۰۴۶
۱۲:۵۱ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴

افزایش وزش باد و کاهش کیفیت هوا در پایتخت

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان طی پنج روز آینده را همراه با آسمانی صاف تا کمی ابری، در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد و در ارتفاعات گاهی با بارش پراکنده پیش‌بینی کرده است.

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، آسمان صاف تا کمی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد و در ارتفاعات گاهی با بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

همچنین طی این مدت در بعضی ساعت‌ها در بخش‌های جنوبی و غربی استان به‌ویژه ساعات عصر و شب وزش باد نسبتا شدید تا شدید گاهی با خیزش گرد و خاک محلی و یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار، کاهش کیفیت هوا و دید موقت و در ارتفاعات استان افزایش ابر گاهی رگبار باران مورد انتظار است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۵ شهریورماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد، در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۲۶ شهریورماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد، در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر