تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در ساعات اوج وزش باد از توقف در مجاورت درختان کهنسال، داربست‌های ساختمانی و تابلو‌های بزرگ تبلیغاتی خودداری کنید

آماده‌باش ستاد بحران تهران در پی هشدار هواشناسی

در پی اعلام هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی استان مبنی بر وزش باد شدید و گاهی بسیار شدید در روز‌های پنجشنبه و جمعه (۲۰ و ۲۱ شهریور) ستاد‌های مدیریت بحران مناطق ۲۲ گانه موظف شدند نسبت به پیش‌بینی و اجرای تمهیدات ایمنی در سطح شهر اقدام کنند.

کد خبر: ۱۸۹۸۸۲
۱۸:۰۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴

آماده‌باش ستاد بحران تهران در پی هشدار هواشناسی

دیدارنیوز: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از پیش‌بینی تمهیدات ایمنی در پی اعلام هشدار نارنجی‌رنگ هواشناسی به دلیل وزش باد شدید خبر داد.

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد در پی اعلام هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی استان مبنی بر وزش باد شدید و گاهی بسیار شدید در روز‌های پنجشنبه و جمعه (۲۰ و ۲۱ شهریور) ستاد‌های مدیریت بحران مناطق ۲۲ گانه موظف شدند نسبت به پیش‌بینی و اجرای تمهیدات ایمنی در سطح شهر اقدام کنند. 

 بر اساس ابلاغ این سازمان، تمهیدات پیشگیرانه شامل بررسی و ایمن‌سازی درختان فرسوده، داربست‌ها، تابلو‌های تبلیغاتی و سایر اجزای غیرسازه‌ای موقت خواهد بود. همچنین تأکید شده است در صورت وقوع حادثه، اقدامات فوری برای رفع مشکل صورت بگیرد و گزارش آن به مرکز فرماندهی و کنترل (EOC) ارسال شود. 

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ضمن توصیه به شهروندان برای رعایت نکات ایمنی، از آنان خواست در ساعات اوج وزش باد از توقف در مجاورت درختان کهنسال، داربست‌های ساختمانی و تابلو‌های بزرگ تبلیغاتی خودداری کنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر