تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
روز چهارشنبه کاهش دما و از روز پنجشنبه افزایش دما پیش بینی می‌شود

باد شدید و گردوخاک در تهران ادامه دارد

اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم وزش باد شدید همچنین افزایش دما از پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) خبر داد.

کد خبر: ۱۸۳۷۹۴
۱۷:۳۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

باد شدید و گردوخاک در تهران ادامه دارد

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم وزش باد شدید همچنین افزایش دما از پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) خبر داد.

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران قسمتی ابری، در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

طی این مدت در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید و وقوع گرد و خاک همچنین گاهی رگبار و رعد و برق به‌خصوص در نیمه شمالی و مناطق غربی مورد انتظار است.

روز چهارشنبه کاهش دما و از روز پنجشنبه افزایش دما پیش بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۵ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۶ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری، وزش باد گاهی وزش باد شدید و گردو خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت‌ماه) کمی‌ابری تا قسمتی ابری، وزش باد، به‌تدریج افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر