تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران

روسیه، حملات آمریکا به خاک ایران را محکوم کرد

روسیه در بیانیه‌ای حملات بامداد امروز (یکشنبه) آمریکا به تعدادی از تأسیسات هسته‌ای ایران را به شدت محکوم کرد.

کد خبر: ۱۸۶۱۰۴
۱۴:۴۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۴

روسیه، حملات آمریکا به خاک ایران را محکوم کرد

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای حملات بامداد امروز (یکشنبه اول تیرماه) آمریکا به تعدادی از تأسیسات هسته‌ای ایران که پس از حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان صورت گرفت را به شدت محکوم کرد.

به نقل از رسانه وزارت امور خارجه روسیه، مسکو در نخستین بیانیه رسمی خود در واکنش به حملات بامداد یکشنبه اول تیرماه ۱۴۰۴ آمریکا به تأسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان ایران اعلام کرد: تصمیم غیرمسوولانه برای قرار دادن خاک یک کشور مستقل در معرض حملات موشکی و بمباران، مقررات بین‌المللی را نقض می‌کند.

وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد: حملات آمریکا به ایران صرف نظر از هر استدلالی که استفاده شود، به شدت قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را که پیشتر چنین اقداماتی را به طور واضح غیرقابل قبول طبقه‌بندی کرده بودند، نقض می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید: این موضوع به ویژه نگران‌کننده است که این حملات توسط کشوری انجام شده است که عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل است.

وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد: پیامد‌های این اقدام، از جمله پیامد‌های رادیولوژیکی (حملات به تأسیسات اتمی ایران)، هنوز ارزیابی نشده، اما از قبل آشکار است که تنش خطرناکی آغاز شده است که تضعیف بیشتر امنیت منطقه‌ای و جهانی را به همراه دارد.

در این بیانیه آمده است: خطر تشدید درگیری در خاورمیانه، که در حال حاضر درگیر بحران‌های متعدد است، به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

مسکو در این بیانیه تصریح کرد: نگرانی ویژه، آسیب وارده به معاهده جهانی عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT) در نتیجه حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران است. حملات به ایران آسیب‌های زیادی به اعتبار این معاهده و سیستم راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اساس آن وارد کرده است.

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: ما انتظار داریم که رهبری آژانس، بدون عبارات طفره‌آمیز و تلاش برای پنهان شدن پشت «برابری» سیاسی، پاسخی سریع، حرفه‌ای و صادقانه ارائه دهد.

در این بیانیه آمده است: لازم است گزارشی بی‌طرفانه از مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جلسه ویژه آژانس که قرار است در آینده بسیار نزدیک برگزار شود، بررسی شود.

وزارت امور خارجه روسیه در ادامه واکنش مجامع بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و اسرائیل به ایران را خواستار شد و اعلام کرد: شورای امنیت سازمان ملل نیز باید نیز به این حملات پاسخ دهد. لازم است که اقدامات تقابلی ایالات متحده و اسرائیل به طور جمعی رد شود.

در پایان این بیانیه آمده است: ما خواستار پایان تجاوز و افزایش تلاش‌ها برای ایجاد شرایطی برای بازگشت اوضاع به یک کانال سیاسی و دیپلماتیک هستیم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر