تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
تاکید دوباره ایالات متحده بر اقدام نظامی احتمالی روسیه علیه کی‌یف؛

شهروندان آمریکایی‌ «اوکراین» را ترک کنند

به گفته یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا، در صورت بدتر شدن وضعیت امنیتی، آمریکا در موقعیتی نخواهد بود که شهروندان آمریکایی را از اوکراین خارج کند، به همین دلیل وزارت امور خارجه یک توصیه مسافرتی به روز صادر کرده و از آمریکایی‌ها خواسته است تا در صورت امکان با استفاده از گزینه‌های حمل و نقل تجاری اوکراین را ترک کنند.

کد خبر: ۱۱۹۸۲۱
۱۰:۱۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰

اوکراین

دیدارنیوز: با وجود اینکه مسکو بار‌ها تاکید کرده که تهدیدی علیه هیچ طرفی نیست و به تنش‌زدایی در ارتباط با اوضاع اوکراین تمایل نشان داده، دولت بایدن معتقد است که روسیه هر لحظه ممکن است اقدام نظامی علیه اوکراین را آغاز کند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی یکشنبه گفت: آیا به اعتقاد ما حمله روسیه قریب‌الوقوع است؟ همانطور که رئیس جمهور بایدن گفته‌اند، اقدام نظامی روسیه ممکن است هر لحظه‌ای رخ دهد.

به گفته این مقام، در صورت بدتر شدن وضعیت امنیتی، آمریکا در موقعیتی نخواهد بود که شهروندان آمریکایی را از اوکراین خارج کند، به همین دلیل وزارت امور خارجه یک توصیه مسافرتی به روز صادر کرده و از آمریکایی‌ها خواسته است تا در صورت امکان با استفاده از گزینه‌های حمل و نقل تجاری اوکراین را ترک کنند.

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا همچنین گفت، ایالات متحده همچنان به یافتن راهکار‌های دیپلماتیک برای بحران اوکراین تمایل دارد و از شهروندانش خواسته است محض احتیاط اوکراین را ترک کنند.

در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی، وزارت خارجه آمریکا یکشنبه خروج داوطلبانه کارمندان استخدامی مستقیم آمریکا را مجاز دانست و دستور داد اعضای خانواده‌های واجد شرایط از این سفارتخانه در کی‌یف خارج شوند.

این مقام آمریکایی در توضیح دلایل صدور هشدار‌های جدید امنیتی برای سفر به اوکراین گفت: می‌خواهم شفاف تاکید کنم که ما نمی‌گوییم که می‌دانیم حمله روسیه به اوکراین پیش خواهد آمد، چون هیچ از یک ما نمی‌دانیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه چه تصمیمی خواهد گرفت، اما ما یک سری تدابیر احتیاطی در دست داریم و این تدابیر را در حالی انجام می‌دهیم که بسیار به یافتن یک مسیر دیپلماتیک علاقمند هستیم.

این مقام آمریکایی بار دیگر تکرار کرد که اگر روسیه تصمیم به حمله به اوکراین داشته باشد، با تبعات گسترده‌ای مواجه می‌شود و واشنگتن از مسکو می‌خواهد تا تنش‌زدایی کند.

تنش‌ها در ارتباط با اوکراین طی چند ماه گذشته و بعد از اتهام‌زنی به روسیه درباره صف‌آرایی نظامی در نزدیکی مرز اوکراین و این ادعا که روسیه در تدارک حمله است، شدت گرفته است. روسیه بار‌ها این اتهامات را رد کرده و به تحرکات نظامی ناتو در نزدیکی مرز‌های روسیه اشاره داد و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود قلمداد می‌کند. روسیه همچنین گفته است که حق دارد نیروهایش را در داخل خاک خودش جابجا کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: روسیه آمریکا
ارسال نظرات