تیتر امروز

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان
در کارگروه تعیین وزیر نیرو چه خبر است؛ گزارش دیدارنیوز را بخوانید

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان

یکی از کارگرو‌های پر حاشیه این روز‌های رئیس جمهور منتخب کارگروه انتخاب وزارت نیرو است. این گزارش به این موضوع می‌پردازد.
معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...
سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
زمان آن رسیده اروپایی‌ها به فکر منافع خود باشند، نه آمریکا

پسکوف: آمریکا با برخورد‌های «گاوچرانی» نظراتش را به اروپا تحمیل می‌کند

"دیمیتری پسکوف" سخنگوی دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه گفت: قدرت نفوذ واشنگتن بسیار قوی است. ایالات متحده هرگز در تلاش برای تأثیرگذاری بر شرکای خود در اروپا، فقدان پشتکار نشان نداده و حتی با برخورد‌های گاوچرانی اروپایی‌ها را مجبور به قبول نظراتش کرده است.

کد خبر: ۱۲۲۰۱۱
۱۵:۲۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

پسکوف: آمریکا با برخورد‌های «گاوچرانی» نظراتش را به اروپا تحمیل می‌کند

دیدارنیوز: سخنگوی کرملین با اشاره به اصلاح دکترین سیاست خارجی روسیه با توجه به وضعیت جهان، گفت: آمریکا همواره در تلاش برای تأثیرگذاری بر شرکای اروپایی در جهت رسیدن به اهدافش است، ولی زمان آن رسیده که اروپا با استفاده از عقل سلیم به فکر منافع خود باشد.

گرایش به استقلال عمل در اروپا حتی در زمان خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان و به دست گرفتن قدرت توسط نیرو‌های طالبان در آنجا مشاهده شد. "جوزپ بورل"، مسئول اصلی سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا پیش از این، در ماه سپتامبر سال گذشته، قبل از آغاز نشست غیررسمی وزرای دفاع اتحادیه اروپا در جمهوری اسلوونی، گفته بود که در پس‌زمینه رویداد‌های در حال وقوع در افغانستان، نیاز به یک نشست قوی وجود دارد. به گفته وی، استراتژی دفاعی اتحادیه اروپا، مستقل از سیاست‌های ناتو و واشنگتن است. گزارش شده که پیش نویس نهایی برنامه راهبردی دفاع و امنیت "دورنمای راهبردی اتحادیه اروپا" تا پایان سال جاری آماده خواهد شد.

سناتور "آلکسی پوشکوف" عضو ارشد کمیته سیاست اطلاعاتی شورای فدراسیون (سنای) روسیه گفته است که انتقاد مقامات پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از ابتکار اتحادیه اروپا برای ایجاد نیرو‌های مسلح اروپایی، در واقع "سندرم افغانستان" است که به معنای عدم اطمینان از توانایی ایالات متحده برای محافظت از متحدانش است. وی این نکته را مورد توجه قرار داده که حرکت به سمت «خودمختاری» اروپا از سوی ایالات متحده، به خصوص در حوزه اقدامات نظامی بسیار آشکار است.

لازم به ذکر است، "امانوئل ماکرون" رئیس جمهوری فرانسه نیز معتقد است که وقت آن رسیده تا به "خودمختاری راهبردی" اروپایی دست یافت که بر اساس آن اروپا باید بطور مستقل از منافع امنیتی خود دفاع کرده و صرافاً دنباله روی سیاست‌های آمریکا نباشد.

در این رابطه، "دیمیتری پسکوف" سخنگوی دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه در مصاحبه با خبرگزاری «نووستی» که امروز (دوشنبه) منتشر شد اعلام کرد که واشنگتن همواره در تلاش برای تأثیرگذاری بر شرکای اروپایی خود در جهت رسیدن به اهداف خود و بیان اینکه چه کسی باید چه کاری را انجام دهد پشتکار خاصی داشته است. کرملین امیدوار است که اروپا با گوش دادن به عقل سلیم شروع به فکر کردن به منافع خود کند.

پسکوف گفت: «قدرت نفوذ واشنگتن بسیار قوی است. ایالات متحده هرگز در تلاش برای تأثیرگذاری بر شرکای خود در اروپا، فقدان پشتکار نشان نداده و حتی با برخورد‌های گاوچرانی اروپایی‌ها را مجبور به قبول نظراتش کرده است. آن‌ها به صراحت می‌گویند که چه باید کرد و اگر کسی با این امر موافق نباشد، مستقیماً تهدید می‌کنند که این کار چه عواقبی برای آن‌ها خواهد داشت. چنین برخوردی بوده، هست، ادامه دارد و ما به خوبی از این موضوع آگاه هستیم.»

به گفته سخنگوی کرملین، اتحادیه اروپا اکنون می‌خواهد نقش بین المللی خود را افزایش دهد و برای انجام این کار، کشور‌های اروپایی سعی دارند تا "جهت گیری سیاست خارجی و امنیتی را در فرآیند‌های یکپارچه سازی خود تقویت کنند"، البته این تلاش‌ها به دلیل نفوذ قدرتمند طرف آمریکایی در منطقه اروپا که با خواسته‌های آن‌ها در تضاد است، هنوز به نتیجه نرسیده است.

پسکوف ادامه داد: «البته تمایل اروپایی‌ها در داشتن سیاست خارجی مستقل‌تر با این مسئله در تضاد است. ولی ما همچنان امیدوار هستیم که عقل سلیم در این خصوص غالب شود و سیاستمداران اروپایی قبل از هر چیز به خانه مشترک همه ما، یعنی به منافع قاره اروپا، فکر کنند، جایی که ما در کنار هم زندگی می‌کنیم و همسایگان مستقیم یکدیگر هستیم.»

دکترین سیاست خارجی روسیه با در نظر گرفتن وضعیت جهان تکمیل خواهد شد

سخنگوی کرملین در پاسخ به سئوال دیگری اعلام کرد که دکترین سیاست خارجی روسیه با در نظر گرفتن آنچه در حال حاضر در جهان در حال رخ دادن است، همواره در حال توسعه بوده و وضعیت ثابتی ندارد. به گفته وی، دکترین سیاست خارجی روسیه مطمئناً با توجه به شرایط دستخوش تغییرات خواهد شد. از جمله اینکه یک هفته قبل، در نشست دائمی اعضای دائم شورای امنیت، خطوط اصلی دکترین جدید سیاست خارجی فدراسیون روسیه مورد ارزیابی قرار گرفته و تکمیل‌تر شد و این روند بطور دائم در نظر گرفته خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی