تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
گرانی‌ها ادامه دارد ..

دلار به ۱۲۵ هزار تومان رسید +جدول

قیمت دلار امروز (دوشنبه) در کانال جدید بازگشایی شد و معاملات نقدی را روی رقم ۱۲۴ هزار و ۴۵ تومان استارت زد. اسکناس آمریکایی در ساعت نخست معاملات روزانه، یک هزار تومان رشد را تجربه کرد و بر قله ۱۲۵ هزار تومانی نشست!

کد خبر: ۱۹۲۶۳۳
۱۳:۱۸ - ۱۷ آذر ۱۴۰۴

دلار به ۱۲۵ هزار تومان رسید +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار امروز را در کانال جدید آغاز کرد و در نخستین ساعات معاملات نقدی، یک هزار تومان رشد را تجربه کرد. به این ترتیب امروز قیمت دلار قله ۱۲۵ هزار تومانی را لمس کرده است. صعود قیمت دلار، به دیگر ارز‌های بازار آزاد هم سرایت کرده است. قیمت یورو در لحظه تنظیم این گزارش در نیمه کانال ۱۴۵ هزار تومانی قرار دارد و درهم امارات روی قیمت ۳۴ هزار تومان قرار گرفته است.

قیمت دلار امروز در کانال جدید بازگشایی شد و معاملات نقدی را روی رقم ۱۲۴ هزار و ۴۵ تومان استارت زد. اسکناس آمریکایی در ساعت نخست معاملات روزانه، یک هزار تومان رشد را تجربه کرد و بر قله ۱۲۵ هزار تومانی نشست. با این حال، اما نوسانات کاهشی بر قیمت دلار غلبه کرده و این ارز را به کانال ۱۲۴ هزار تومانی بازگرداند.

دلار به ۱۲۵ هزار تومان رسید +جدول

قیمت دلار، اما آرام نگرفت و خود را به سرعت بار دیگر به کانال ۱۲۵ هزار تومانی رساند. کانال تازه به راحتی در دسترس دلار قرار گرفته و احتمالا امروز در همین سطح تثبیت خواهد شد. از ابتدای هفته گذشته که قیمت دلار دور تازه‌ای از رشد را آغاز کرده، بانک مرکزی هنوز موفق نشده بازار ارز را تحت مدیریت خود قرار دهد.

فعالان اقتصادی معتقدند که جهش قیمت دلار ناشی از مشکلات کلان‌تر در اقتصاد ایران از جمله رشد نقدینگی، تورم دو رقمی و نبود تجارت آزاد در سایه تحریم‌هاست و تا زمانی که این مشکلات ساختاری و ریشه‌ای حل و فصل نشوند، نوسانات کاهشی قیمت دلار موقت و مسیر صعودی آن پایدار خواهد بود.

یورو از نیمه کانال ۱۴۵ هزار تومانی عبور کرد

قیمت دیگر ارز‌های بازار آزاد نیز امروز افزایشی است. قیمت یورو به ۱۴۵ هزار و ۶۹۰ تومان رسیده است، قیمت درهم امارات روی سطح ۳۴ هزار و ۴۹ تومان قرار دارد و قیمت پوند انگلیس به ۱۶۶ هزار و ۵۲۰ تومان رسیده است. قیمت یکصد دینار عراق ۹ هزار و ۷۳۰ تومان و قیمت لیر ترکیه دو هزار و ۹۴۰ تومان است.

دلار بازار توافقی افت کرد

قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴، در سمت فروش ۷۳ هزار و هشت تومان است. قیمت دلار توافقی (اسکناس) در سمت خرید هم ۷۲ هزار و ۳۵۱ تومان است. همچنین قیمت حواله دلار توافقی با کاهش یک کانالی نسبت به دیروز، در سمت فروش ۷۰ هزار و ۸۸۲ تومان و در سمت خرید ۷۰ هزار و ۲۴۴ تومان اعلام شده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر