تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد

مقامات اسرائیل باید محاکمه و مجازات شوند

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به حملات بی‌رحمانه در غزه گفت: مقامات اسرائیلی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

کد خبر: ۱۸۲۸۸۱
۱۷:۲۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

مقامات اسرائیل باید محاکمه و مجازات شوند

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، نوشت: مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز سه‌شنبه تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در نوار غزه و کرانه باختری و کشتار وحشیانه مردم بی‌گناه و زنان و کودکان معصوم را به شدت محکوم کرد.

بقائی با استناد به گزارش‌های متعدد و مستند اخیر سازمان‌های بین‌المللی از جمله گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل، کمیسیون مستقل تحقیق بین‌المللی، سازمان بین‌المللی پزشکان بدون مرز، فائو، یونیسف و آنروا، تصریح کرد: اقدام رژیم اسرائیل در کشتار فلسطینیان، تخریب زیرساخت‌های حیاتی، نابودی مراکز درمانی و بهداشتی، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه و اقلام ضروری، محاصره کامل غزه و قطع آب، برق و سوخت، مصادیق بارز نسل‌کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بوده و مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر فاجعه بار بودن وضعیت انسانی در غزه خاطر نشان کرد: مردم بی‌دفاع این منطقه به ویژه کودکان و زنان - آنچنانکه کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصریح کرده است - روزانه تحت بمباران شدید، گرسنگی گسترده، بیماری، کوچ اجباری و به طور کلی در معرض نابودی نظام‌مند قرار دارند و این اقدامات آشکارا با نیت پاکسازی نژادی و امحای ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

او تأکید کرد: رژیم اسرائیل با هدف قرار دادن و کشتار عامدانه نیرو‌های امدادگر و روزنامه‌نگاران به شکلی سازمان یافته، تلاش می‌کند تا صدای مظلومیت مردم غزه خاموش گردد. با این حال، شجاعت خبرنگاران فلسطینی و حضور روزافزون رسانه‌ها و فعالان مستقل جهانی در قالب کارزار بین‌المللی «نسل‌کشی را متوقف کنید» (أوقفوا الإبادة) موج تازه‌ای برای افشای این جنایات فراهم نموده است که در تظاهرات گسترده مردمی در شهر‌های مختلف جهان در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها نمود یافته است.

بقائی ضمن تقدیر از نهادها، رسانه‌ها و فعالانی که در جهت روشنگری و حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین تلاش می‌کنند، از همه دولت‌ها، ملت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق‌بشری به ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست با اقدام قاطع و فوری، مانع ادامه نسل‌کشی و کشتار هم‌نوعان بی‌گناه در غزه و کرانه باختری شده و زمینه محاکمه و مجازات عاملان این جنایات هولناک را فراهم کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير