تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
با محکومیت تداوم جنایات اسرائیل مطرح شد

بقائی: سیاست منطقه‌ای اسرائیل تهدید جدی علیه صلح است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: سیاست ناامنی‌سازی منطقه توسط اسرائیل تهدید جدی علیه صلح و ثبات است.

کد خبر: ۱۷۳۴۲۷
۱۷:۰۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

بقائی

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تداوم جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی و کشتار غیرنظامیان در لبنان و فلسطین از جمله حمله به مسجدی در دیرالبلح در نوار غزه که آوارگان بی‌پناه را در خود جای داده بود و حملات هوایی به ساختمان‌های مسکونی در ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد.

«اسماعیل بقائی» یادآور شد: حملات روز‌های اخیر رژیم صهیونیستی با تسلیحات اهدائی آمریکا، علیه اماکن مقدس، مدارس، مساجد و مجموعه‌های درمانی در فلسطین و لبنان، اذهان عمومی را به یاد جنایات داعش می‌اندازد. کشتار غیرنظامیان و تخریب اماکن و زیر ساخت‌های غیرنظامی، بخش جدائی‌ناپذیر اندیشه‌های صهیونیسم و تکفیر است.

بقائی افزود: استمرار سیاست ترور و کشتار جمعی علیه ملت مظلوم فلسطین که از خانه و کاشانه خود آواره و در عبادت‌گاه‌ها، مراکز فرهنگی و درمانی پناه گرفته اند، مصداق بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است و شایسته است جامعه جهانی با هیتلر عصر جدید یعنی نتانیاهو و سران جنایتکار رژیم صهیونیستی، برخورد جدی و موثر نمایند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطر نشان کرد: سیاست ناامنی سازی منطقه که از سوی رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود، تهدید جدی علیه صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی است و بی عملی در برابر این جنایات عواقب غیرقابل جبرانی برای همه کشور‌های منطقه و فراتر از آن خواهد داشت.

بقائی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر از همه کشور‌های جهان به خصوص کشور‌های مسلمان می‌خواهد که از هر طریق ممکن و با استفاده از ظرفیت‌های عظیمی که در اختیار دارند، ضمن ارسال کمک‌های بشردوستانه فوری به مردم بی‌پناه و آواره در غزه و لبنان، با سیاست ترور و ناامن سازی منطقه توسط رژیم صهیونیستی مقابله کنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر