تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
حفظ حرمت خبرنگار در شرایط جنگی یک وظیفه است

بقائی: حمله پیش‌دستانه استدلالی فوق‌العاده مضحک است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران، با بیان اینکه همان درسی که به صدام دادیم را باید به این متجاوزان نیز بدهیم، گفت: حمله پیش‌دستانه استدلالی فوق‌العاده مضحک است.

کد خبر: ۱۸۵۹۸۱
۱۸:۱۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

بقائی: حمله پیش‌دستانه استدلالی فوق‌العاده مضحک است

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: برخلاف رژیم صهیونیستی که اهداف غیرنظامی در ایران را مورد تهاجم قرار داده، ما فقط اهداف نظامی را هدف قرار داده‌ایم.

اسماعیل بقائی در یک گفتگوی تلویزیونی با اشاره به اظهارات و ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی گفت: ما نتانیاهو را نماینده یهودیان نمی‌دانیم، ما این جنگ را جنگ اسلام و یهودیت نمی‌دانیم.

حمله پیش‌دستانه استدلالی فوق‌العاده مضحک است

وی با بیان اینکه آنها استدلال می‌کنند که این حمله پیش دستانه بوده است، گفت: این استدلالی فوق‌العاده مضحک است که جایگاهی در حقوق بین‌الملل ندارد.

همان درسی که به صدام دادیم را باید به این متجاوزان نیز بدهیم

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان این که این جنگ، جنگ ناعادلانه و تحمیلی است، گفت: همان درسی که به صدام در جنگ ۸ ساله دادیم باید به این متجاوزان نیز بدهیم.

غیر از دفاع برای حفظ کرامت انسانی و حفظ آب و خاکمان راه دیگری نداریم

بقائی اظهار کرد: ما غیر از دفاع برای حفظ کرامت انسانی و حفظ آب و خاکمان راه دیگری نداریم و آیندگان در مورد ما قضاوت خواهند کرد.

درمان جنگ تحمیلی، دفاع است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با تاکید بر این که این جنگ، یک جنگ تحمیلی است گفت: درمان جنگ تحمیلی، دفاع است.

در حقوق بین‌الملل نمی‌توان کشوری را مجبور به پذیرش تعهد و یا قراردادی کرد

بقائی در قسمتی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به دومین پیام تلویزیونی رهبر انقلاب اظهار کرد: در حقوق بین‌الملل شما نمی‌توانید کشوری را در شرایط اضطرار، فشار و تهدید مجبور به پذیرش تعهد و یا قراردادی کنید و حقوق بین‌الملل چنین مجوزی صادر نمی‌کند.

بیانات رهبر انقلاب را فصل‌الخطاب قرار می‌دهیم

وی تصریح کرد: ما در وزارت خارجه به عنوان نماینده ملت ایران، بیانات رهبر انقلاب را فصل‌الخطاب قرار می‌دهیم و این فرمایشات مبنای حقوق بین‌الملل دارد.

واکنش «سحر امامی» نشانگر حریت و آزادگی زن و مادر ایرانی بود

وی با محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما و گرامیداشت یاد شهدای این حادثه و بیان این آرزو که مجروحان این حادثه هرچه زودتر حالشان بهبود پیدا کند، به واکنش «سحر امامی» مجری شبکه خبر در هنگام این حمله اشاره کرد و گفت: به شیرزنان ایرانی افتخار می‌کنیم، کاری که مجری محترم صدا و سیما انجام داد احترام آفرین بود و در تاریخ ثبت شد، این واکنش نشانگر حریت و آزادگی زن و مادر ایرانی بود.

حفظ حرمت خبرنگار در شرایط جنگی یک وظیفه است

وی افزود: حمایت و حفظ حرمت خبرنگار و اهالی خبر در شرایط جنگی یک وظیفه است و این موضوع در حقوق بین‌الملل مورد تاکید قرار گرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این که از عملیات طوفان الاقصی تاکنون بیش از ۲۰۰ خبرنگار در اراضی اشغالی توسط صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند، گفت: رژیم صهیونیستی علاقه به هدف قرار دادن کودکان دارد چرا که یکی از مقامات صهیونیستی اعتراف کرده بود که کشتار کودکان برای سربازان صهیونیستی یک سرگرمی است. 

انتظار ما از جامعه جهانی و شورای حقوق بشر این بود که بلافاصله به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان دهند

وی ادامه داد: انتظار ما از جامعه جهانی و شورای حقوق بشر این بود که بلافاصله به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان دهند و این تجاوز به حریم حقیقت را محکوم کند.

این دیپلمات ارشدجمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: هدف رژیم صهیونیستی این است که با حقیقت مبارزه کرده و تاریکی ایجاد کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر