تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
تهدید‌ها مطمئنا مفید نخواهد بود

گفتگوی بقائی با سی‌ان‌ان؛ نظر وزارت خارجه درباره خوشبینی ترامپ

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان، درباره اینکه به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور ترامپ در مورد مذاکرات هسته‌ای میان دولتش و ایران بسیار خوشبین است، گفت: اگر هدف آن باشد که اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران کاربرد نظامی نخواهد داشت، فکر می‌کنم به‌سادگی می‌توانیم آن را انجام دهیم. اما اگر قصد سلب حق ایرانیان برای برخورداری از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز باشد، من فکر می‌کنم که بسیار مشکل‌ساز خواهد بود، تا جایی که کل فرایند را به چالش خواهد کشید.

کد خبر: ۱۸۴۸۶۶
۱۰:۵۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

گفتگوی بقائی با سی‌ان‌ان؛ نظر وزارت خارجه درباره خوشبینی ترامپ

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه سی‌ان‌ان تأکید کرد که ایران تحت هیچ شرایطی از غنی‌سازی هسته‌ای چشم‌پوشی نخواهد کرد.

فردریک پلتن، خبرنگار اعزامی شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان به ایران روز گذشته طی مصاحبه‌ای در وزارت امور خارجه از «اسماعیل بقاِئی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پرسید: به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور ترامپ در مورد مذاکرات هسته‌ای میان دولتش و ایران بسیار خوشبین است. نظر شما در مورد پیشرفت مذاکرات چیست؟

بقائی گفت: اگر هدف آن باشد که اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران کاربرد نظامی نخواهد داشت، فکر می‌کنم به‌سادگی می‌توانیم آن را انجام دهیم. اما اگر قصد سلب حق ایرانیان برای برخورداری از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز باشد، من فکر می‌کنم که بسیار مشکل‌ساز خواهد بود، تا جایی که کل فرایند را به چالش خواهد کشید.

پلتن پرسید: آیا فکر می‌کنید دولت ترامپ و مذاکره‌کننده آن، ویتکاف، به این امر اذعان داشته و آن را درک می‌کنند؟

سخنگوی وزارت امور خارجه پاسخ داد: این واقعیت که ما تاکنون به گفت‌وگوهایمان ادامه داده‌ایم به این معنی است که می‌دانیم سطح مشخصی از تفاهم وجود دارد که ایران تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند از حق خود برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، از جمله غنی‌سازی، چشم‌پوشی کند.

خبرنگار سی‌ان‌ان پرسید: به نظر شما چگونه می‌توان به مصالحه دست یافت؟

بقائی گفت: فکر می‌کنم خواستن، توانستن است. نه فقط یک راه، بلکه راه‌های زیادی برای دستیابی به آن وجود دارد. تا آنجا که به ما مربوط می‌شود، چرا که می‌دانیم برنامه هسته‌ای ما کاملاً صلح‌آمیز است و متعهدیم که اطمینان یابیم این برنامه صلح‌آمیز باقی خواهد ماند.

پلتن پرسید: به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور ترامپ همچنین تلویحاً جایگزین توافق را اقدام نظامی توسط آمریکا و اسرائیل می‌داند. آیا چنین فشاری را در مذاکرات احساس می‌کنید؟ ایران چه نظری در مورد چنین تهدید‌هایی دارد؟

سخنگوی وزارت امور خارجه پاسخ داد: این تهدید‌ها مطمئناً مفید نخواهد بود. ایرانی‌ها تن به هیچ نوع فشاری نمی‌دهند. ما در قرن گذشته و پس از آن بار‌ها ثابت کرده‌ایم که ایرانی‌ها به هر گونه زورگویی و فشار پاسخ مثبت نمی‌دهند؛ بنابراین در مورد به‌کارگیری این ادبیات، ایرانی‌ها یک‌صدا خواهند بود و قطعاً از امنیت ملی خود دفاع خواهیم کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر