تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
تهدید‌ها مطمئنا مفید نخواهد بود

گفتگوی بقائی با سی‌ان‌ان؛ نظر وزارت خارجه درباره خوشبینی ترامپ

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان، درباره اینکه به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور ترامپ در مورد مذاکرات هسته‌ای میان دولتش و ایران بسیار خوشبین است، گفت: اگر هدف آن باشد که اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران کاربرد نظامی نخواهد داشت، فکر می‌کنم به‌سادگی می‌توانیم آن را انجام دهیم. اما اگر قصد سلب حق ایرانیان برای برخورداری از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز باشد، من فکر می‌کنم که بسیار مشکل‌ساز خواهد بود، تا جایی که کل فرایند را به چالش خواهد کشید.

کد خبر: ۱۸۴۸۶۶
۱۰:۵۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

گفتگوی بقائی با سی‌ان‌ان؛ نظر وزارت خارجه درباره خوشبینی ترامپ

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه سی‌ان‌ان تأکید کرد که ایران تحت هیچ شرایطی از غنی‌سازی هسته‌ای چشم‌پوشی نخواهد کرد.

فردریک پلتن، خبرنگار اعزامی شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان به ایران روز گذشته طی مصاحبه‌ای در وزارت امور خارجه از «اسماعیل بقاِئی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پرسید: به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور ترامپ در مورد مذاکرات هسته‌ای میان دولتش و ایران بسیار خوشبین است. نظر شما در مورد پیشرفت مذاکرات چیست؟

بقائی گفت: اگر هدف آن باشد که اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران کاربرد نظامی نخواهد داشت، فکر می‌کنم به‌سادگی می‌توانیم آن را انجام دهیم. اما اگر قصد سلب حق ایرانیان برای برخورداری از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز باشد، من فکر می‌کنم که بسیار مشکل‌ساز خواهد بود، تا جایی که کل فرایند را به چالش خواهد کشید.

پلتن پرسید: آیا فکر می‌کنید دولت ترامپ و مذاکره‌کننده آن، ویتکاف، به این امر اذعان داشته و آن را درک می‌کنند؟

سخنگوی وزارت امور خارجه پاسخ داد: این واقعیت که ما تاکنون به گفت‌وگوهایمان ادامه داده‌ایم به این معنی است که می‌دانیم سطح مشخصی از تفاهم وجود دارد که ایران تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند از حق خود برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، از جمله غنی‌سازی، چشم‌پوشی کند.

خبرنگار سی‌ان‌ان پرسید: به نظر شما چگونه می‌توان به مصالحه دست یافت؟

بقائی گفت: فکر می‌کنم خواستن، توانستن است. نه فقط یک راه، بلکه راه‌های زیادی برای دستیابی به آن وجود دارد. تا آنجا که به ما مربوط می‌شود، چرا که می‌دانیم برنامه هسته‌ای ما کاملاً صلح‌آمیز است و متعهدیم که اطمینان یابیم این برنامه صلح‌آمیز باقی خواهد ماند.

پلتن پرسید: به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور ترامپ همچنین تلویحاً جایگزین توافق را اقدام نظامی توسط آمریکا و اسرائیل می‌داند. آیا چنین فشاری را در مذاکرات احساس می‌کنید؟ ایران چه نظری در مورد چنین تهدید‌هایی دارد؟

سخنگوی وزارت امور خارجه پاسخ داد: این تهدید‌ها مطمئناً مفید نخواهد بود. ایرانی‌ها تن به هیچ نوع فشاری نمی‌دهند. ما در قرن گذشته و پس از آن بار‌ها ثابت کرده‌ایم که ایرانی‌ها به هر گونه زورگویی و فشار پاسخ مثبت نمی‌دهند؛ بنابراین در مورد به‌کارگیری این ادبیات، ایرانی‌ها یک‌صدا خواهند بود و قطعاً از امنیت ملی خود دفاع خواهیم کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها