
شبکه خبری سی ان ان آمریکا اعلام کرد که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در مذاکرات عمان با ران درمر، یکی از نزدیکترین مشاوران بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل گفتوگو کرده است.
دیدارنیوز: شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد که استیو ویتکاف فرستاده ویژه ایالات متحده درباره دور نخست مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران که روز شنبه ۲۳ فروردین ماه در عمان برگزار شد، با ران درمر، یکی از نزدیکترین مشاوران بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل گفتوگو کرد.
سی ان ان به نقل از این منبع خود گفت: ویتکاف همچنین را «در جریان تلاشها برای آزادی گروگانها و دستیابی به توافق آتشبس در غزه قرار داده است.»
استیو ویتکاف بهعنوان مذاکرهکننده ارشد دولت دونالد ترامپ، مذاکرات با ایران را رهبری میکند و قرار است این گفتوگوهای غیرمستقیم در شنبه پیش رو نیز ادامه یابد.
سی ان ان افزود: درمر هفته گذشته در واشنگتن در کنار نتانیاهو نشسته بود، زمانی که ترامپ اعلام کرد مذاکرات آمریکا و ایران بهزودی آغاز خواهد شد. به نظر میرسد که افشای غافلگیرکننده آغاز مذاکرات، نتانیاهو را که به طور فزایندهای برای گزینه نظامی علیه ایران فشار آورده است، غافلگیر کرد.
افشای ناگهانی آغاز مذاکرات بهنظر میرسید نتانیاهو را غافلگیر کرده باشد؛ کسی که بهطور فزایندهای خواهان گزینه نظامی علیه ایران شده است.
ترامپ اعلام کرد که گفتوگوها با ایران "خوب پیش میرود".
دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفتوگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردهاند. بر اساس برنامه اعلام شده، دور دوم گفتوگوها قرار است روز شنبه ۳۰ فروردین برگزار خواهد شد.