تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا خبر داد

احتمال توافق آمریکا با ایران قبل از صلح اوکراین

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا اعلام کرد: احتمال دارد پیش از رسیدن به صلحی میان روسیه و اوکراین، به توافقی با ایران برسیم، به راه‌حلی درمورد مساله ایران خواهیم رسید و همینطور به راه‌حلی برای جنگ روسیه و اوکراین دست پیدا خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۴۲۶۰
۰۹:۱۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

احتمال توافق آمریکا با ایران قبل از صلح اوکراین

دیدارنیوز: فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا از احتمال دستیابی به توافقی با ایران قبل از برقراری صلح میان روسیه و اوکراین گفت.

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا در گفتگویی با شبکه خبری «آتلانتیک» اظهار کرد: هرگونه راه‌حل بلند مدت در غزه باید ضامن «خلع سلاح کامل حماس» باشد.

ویتکاف گفت: در «اسرائیل» اختلاف‌نظر شدیدی بر سر رسیدن به سازشی برای آزادسازی اسرا از طریق مذاکرات وجود دارد.

فرستاد ویژه آمریکا در امور غرب آسیا با اشاره به اینکه رسیدن به توافقی برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین هنوز دست‌نیافتنی است، گفت: روسیه و اوکراین تا الان به توافقی برای اتمام جنگ نرسیده‌اند، هر ۲ به یک اندازه مسوول هستند.

این مسوول آمریکایی در ادامه نیز تصریح کرد: احتمال دارد پیش از رسیدن به صلحی میان روسیه و اوکراین، به توافقی با ایران برسیم، به راه‌حلی درمورد مساله ایران خواهیم رسید و همینطور به راه‌حلی برای جنگ روسیه و اوکراین دست پیدا خواهیم کرد.

او در پایان نیز تاکید کرد: ما در سوریه به موفقیتی خواهیم رسید و به زودی درباره آن خواهید شنید، همچنین در لیبی، جمهوری آذربایجان و ارمنستان موفقیتی را رقم خواهیم زد.

او در هواپیما در مسیر سفر به قطر درباره «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام که خود را رئیس دولت موقت سوریه خوانده است، گفت: رئیس جمهور سوریه عالی است و شانس خوبی دارد و ما به اسرائیل اطلاع دادیم که تحریم‌های سوریه را لغو خواهیم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر