تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اسرائیل درباره ایران

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره دیدار آنتونی بلینکن و یائیر لاپید گفت: طرفین درباره تهدید‌های ایران صحبت کردند و بلینکن بر حمایت قاطع دولت واشنگتن از امنیت اسرائیل تاکید کرد.

کد خبر: ۱۲۰۵۵۷
۰۸:۵۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

اسرائیل

دیدارنیوز: وزرای خارجه آمریکا و اسرائیل درباره آنچه به زعم آن‌ها تهدید ایران تلقی می‌شود، گفتگویی داشته اند.

به نقل از اسپوتنیک، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «یائیر لاپید» همتای صهیونیست، درباره موضوعات مرتبط با ایران و همچنین فلسطین با یکدیگر گفتگویی داشته اند.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ضمن اعلام این خبر، مدعی شد: طرفین درباره تهدید‌های ایران صحبت کردند و بلینکن بر حمایت قاطع دولت واشنگتن از امنیت اسرائیل تاکید کرد. آن‌ها همچنین درباره مسئله اسرائیل-فلسطین هم بحث و تبادل نظر داشتند.

پرایس توضیح بیشتری پیرامون جزئیات صحبت‌های طرفین پیرامون ایران و فلسطین نداد. این در حالی است که جمعه گذشته، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بار دیگر با تکرار لفاظی‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران، گفته بود که خود را ملزم به رعایت توافق احتمالی وین نمی‌داند و در دفاع از امنیت رژیم صهیونیستی مستقل از آمریکا عمل می‌کند.

روز گذشته، یک مقام وابسته به دولت آمریکا، از حصول پیشرفت‌هایی در وین برای کاهش اختلافات خبر داد حال آنکه گفت: طی چند هفته مشخص خواهد شد که آیا می‌توانیم به توافق برسیم یا خیر.

ایران، اما می‌گوید که به رغم پیشرفت‌های قابل توجه، در بخش برچیدن تحریم‌ها، موضوعات مهم و قابل توجهی باقی مانده است.

تروئیکای اروپایی طرف برجام، در دور هفتم گفتگو‌ها که به منزله نخستین رویارویی آن‌ها با نمایندگان دولت رئیسی بود، عملاً دست خالی، بدون هیچ پیشنهاد سازنده و با هدف وقت کشی پای میز مذاکره آمدند.

در دور هشتم نیز که ادامه آن بعد از تنفسی کوتاه، از هفته آینده از سر گرفته می‌شود، کارشکنی‌های آمریکا که به دنبال نادیده گرفتن مطالبات ایران در دو مقوله مهم راستی آزمایی و ارائه تضمین‌ها است، سرعت مذاکره را کند کرد.

اما همانگونه که ایران پیشتر هشدار داد، عدم حصول توافق برای هیچیک از طرفین جذاب نیست. به همین دلیل، اکنون، هم تروئیکا و هم آمریکا، به حصول پیشرفت‌هایی که می‌تواند چشم‌انداز گفتگو‌ها را روشن کند، اذعان کرده اند.

با این حال، هفته آینده به لحاظ اتخاذ تصمیم‌های سیاسی سرنوشت ساز، مهم تلقی می‌شود و طرفین غربی باید بیش از پیش مراقب گام‌های خود باشند تا مبادا با کوچک‌ترین خطا، روند گفتگو‌ها را به بن بست برساند.

منبع: مهر
برچسب ها: آمریکا ایران
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها