تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
حملات بی‌رحمانه به غزه ادامه دارد

بقائی: آمریکا مسوول مستقیم جنایات اسرائیل است

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره حملات جدید اسرائیل به غزه گفت که مسوولیت مستقیم این جنایات با دولت آمریکا است.

کد خبر: ۱۸۱۸۶۰
۱۸:۰۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

بقائی: آمریکا مسوول مستقیم جنایات اسرائیل است

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران، دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه را تداوم جنایت نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی دانست و بر مسئولیت مستقیم دولت آمریکا در جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، دور جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه و قتل‌عام چندصد غیرنظامی فلسطینی از جمله زنان و کودکان معصوم که همزمان با ادامه محاصره غذایی و دارویی این باریکه و با چراغ سبز ایالات متحده آمریکا صورت می‌گیرد را شدیدا محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، این حملات را تداوم جنایت نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی دانست و بر مسئولیت مستقیم دولت آمریکا در جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

بقائی همچنین با تاکید بر مسئولیت همه دولت‌ها و سازمان ملل متحد برای توقف نسل‌کشی و جنایات علیه بشریت در غزه، بی‌عملی در قبال نقض‌های فاحش و بی‌سابقه قواعد و هنجار‌های بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی -که با شراکت و همدستی همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشور‌های غربی ارتکاب می‌یابد- را زمینه‌ساز اضمحلال نظام حقوقی و هنجاری مبتنی بر منشور ملل متحد دانست و نسبت به عواقب و تبعات فاجعه‌آمیز این وضعیت بر صلح و امنیت جهانی هشدار داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مسئولیت ویژه جهان اسلام برای جلوگیری از ادامه کشتار و نسل‌کشی در فلسطین اشغالی را خاطر نشان کرده و خواستار اقدام جدی از سوی سازمان همکاری اسلامی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین، تسریع در رسیدگی به جنایات سران رژیم نسل‌کش در دیوان بین‌المللی کیفری و اجرای احکام دیوان بین‌المللی دادگستری، و نیز توقف ارسال تسلیحات و هرگونه حمایت مالی و اقتصادی از رژیم اشغالگر شد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها