تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس‌جمهور منتخب آمریکا می‌گوید این جنگ ما نیست

نظر ترامپ درباره بحران در سوریه

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا درباره شرایط بحرانی کشور سوریه گفت: «شرایط در سوریه بسیار به هم ریخته است، اما این جنگ ما نیست. آمریکا نباید هیچ اقدامی انجام دهد و نباید در تحولات سوریه دخالت کنیم.»

کد خبر: ۱۷۶۷۴۰
۲۰:۱۱ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳

نظر ترامپ درباره بحران در سوریه

دیدارنیوز: رئیس جمهور منتخب آمریکا با اشاره به تحرک تروریست‌ها در سوریه و تصرف چند شهر این کشور عربی توسط آن‌ها اظهار داشت: «شرایط در سوریه بسیار به هم ریخته است، اما این جنگ ما نیست. آمریکا نباید هیچ اقدامی انجام دهد و نباید در تحولات سوریه دخالت کنیم.»

در پی حملات ناگهانی تروریست‌ها تحت رهبری گروه تروریستی «هیأت تحریر الشام» به شهر‌هایی از سوریه از جمله حلب، ادلب، حماه و حمص و تصرف چندین شهر این کشور عربی توسط آن‌ها، مجددا سوریه به نقطه توجه بسیاری از کشور‌ها و دولت‌مردان جهان تبدیل شده است.

در همین راستا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «مبارزان و مخالفین دولت سوریه، در اقدامی ناگهانی و حملاتی کاملا برنامه ریزی شده و هماهنگ چندین شهر سوریه را تصرف کرده‌اند و اکنون به چند کیلومتری دمشق رسیده‌اند.»

او افزود: «آن‌ها آشکارا به دنبال از بین بردن دولت اسد (رئیس جمهور سوریه) هستند. روسیه به دلیل جنگ در اوکراین و از دست دادن بیش از ۶۰۰ هزار سرباز خود در این جنگ، توانمندی مقابله با این تحرک در سوریه، کشوری که چندین سال تحت حفاظت خود بود را ندارد.»

ترامپ در ادامه نوشت: «این مکان (سوریه)، جایی است که اوباما (رئیس جمهور اسبق آمریکا) به تعهدات خود برای حفاظت از خطوط قرمز در صحرا عمل نکرد و این جهنم شکل گرفت و در نهایت روسیه مداخله کرد. اما اکنون آن‌ها (روسیه) مشابه اسد وادار شده تا از سوریه خارج شوند و احتمالا این بهترین اتفاق برای آن‌ها (روسیه و رئیس جمهور سوریه) است.»

او افزود: «برای روسیه، سوریه هیچ منفعتی جز احمق نشان دادن اوباما نداشت. در هرحال، شرایط در سوریه بسیار به هم ریخته است، اما این کشور، دوست ما نیست و آمریکا نباید در این تحولات دخالت کند. این جنگ ما نیست. اجازه دهید روند خودش را پیش ببرد. دخالت نکنید!»

رئیس جمهور منتخب آمریکا در پیام خود چندین ادعای بی‌اساس را طرح کرده است. منظور او از «مبارزین» و «مخالفین دولت سوریه»، گروه تروریستی است که در فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا قرار دارد.

از طرفی، تا لحظه نگاشتن این گزارش، همه اخبار درباره نزدیک شدن تروریست‌ها به دمشق و تصرف برخی مناطق این شهر، توسط منابع نظامی در سوریه تکذیب شده است.

او همچنین مدعی عدم توانایی روسیه برای کمک به سوریه شده است؛ اما اخیرا «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، پس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در دوحه، پایتخت قطر، اظهار داشت: «حملات گروه تروریستی هیئت تحریرالشام از قبل برنامه‌ریزی شده بود و ما به سوریه برای مقابله با این حملات کمک می‌کنیم.»

وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری بعد از نشست امروز وزرای خارجه روسیه، ترکیه و ایران در فرمت آستانه در دوحه اظهار داشت: «ما مخالف تلاش هیئت تحریرالشام برای تغییر توازن‌ها هستیم و با آن مقابله خواهیم کرد و به حمایت از دولت سوریه ادامه خواهیم داد.»

او تأکید کرد: «روسیه با دولت سوریه و اپوزیسیون قانونی سوریه همکاری خواهد کرد و آن‌ها را به مذاکره سوق خواهد داد. باید افراد مسلح گروه تروریستی هیئت تحریرالشام از اپوزیسیون میانه‌رو تمایز داده شوند.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها