تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

ادعای اکسیوس؛ احتمال حمله ایران و حزب‌الله به اسرائیل از امروز

«اکسیوس» آمریکا امروز دوشنبه گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به همتایان خود در کشور‌های گروه ۷ گفته که ایران و حزب الله ممکن است از امروز حمله به اسرائیل را آغاز کنند.

کد خبر: ۱۶۹۸۵۵
۱۰:۱۸ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

ادعای اکسیوس؛ ایران و حزب‌الله شاید امروز به اسرائیل پاسخ دهند

دیدارنیوز: رسانه خبری آمریکایی «اکسیوس»، روز دوشنبه ۱۵ مرداد گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به همتایان خود در کشور‌های گروه ۷ گفته است که ایران و حزب الله ممکن است از روز دوشنبه حمله به اسرائیل را آغاز کنند.

به نقل از العربیه، طبق گفته اکسیوس، اما بلینکن تاکید کرده است که مشخص نیست ایران یا حزب الله چگونه حمله خواهند کرد و تاریخ دقیق حمله را نمی‌داند.

بر اساس این گزارش وزارت خارجه آمریکا و دیگر وزرای خارجه در گفتگو‌های خود بر «نیاز فوری به کاهش تنش‌ها در خاورمیانه» تاکید کردند.

در همین حال سخنگوی بلینکن گفته است که وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، بر «اهمیت اتخاذ تدابیر از سوى همه طرف‌ها برای آرام کردن اوضاع» تاکید کرد.

با تشدید نگرانی‌ها از احتمال حمله ایران و حزب الله به اسرائیل، ایالات متحده سیستم نظامی خود را در منطقه تقویت کرد و کشتی‌های جنگی و جنگنده‌های بیشتری را برای محافظت از سربازان خود و حمایت از اسرائیل در منطقه مستقر کرده است.

جاناتان وینر، معاون مشاور شورای امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی بی اس» گفت: «هدف کلی کاهش تنش در منطقه و همچنین بازدارندگی و دفع این حملات و جلوگیری از درگیری منطقه‌ای است».

وینر افزود که ایالات متحده و اسرائیل برای همه احتمالات آماده می‌شوند.

او تصریح کرد که در ماه آوریل زمانی که ایران در پاسخ به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق که منجر به شهادت هفت تن از سپاه پاسداران شد، با پهپاد و موشک به اسرائیل حمله کرد، اما تلاش‌هاى منطقه‌اى در آن زمان از تشدید تنش جلوگیری کرد.

وینر افزود که ایالات متحده می‌خواهد در صورت وخامت مجدد این وضعیت آماده باشد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها