تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سه نفر مفقود هستند

سیل خراسان رضوی؛ پیکر هشتمین قربانی پیدا شد

پس از جان باختن ۷ نفر در سیل گسترده و ویرانگر روز‌های اخیر در استان خراسان رضوی، پیکر هشتمین قربانی این حادثه در حوالی روستای حسن آباد پیدا شد.

کد خبر: ۱۶۵۵۶۴
۰۹:۲۴ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳

سیل خراسان رضوی؛ پیکر هشتمین قربانی پیدا شد

دیدارنیوز: بخشدار احمدآباد مشهد گفت: پیکر پیرمرد ۷۰ ساله اهل روستای "سرغایه" که دیروز گرفتار سیلاب شده بود، امروز در حوالی روستای حسن آباد توسط گروه‌های مردمی و با همکاری هلال احمر از میان گل و لای بیرون کشیده شد.

مجید بیکی افزود: روستا‌های محور حسن آباد به سرغایه و مسیر ارتباطی روستای سلطان آباد و راه‌های ارتباطی روستا‌های رباط سفید، "پیوه ژن" و "بالندر" بواسطه سیلاب دیروز آسیب دیده‌اند، اما بخش کشاورزی و قنوات و تعدادی منزل باغی متحمل بیشترین خسارت شده است.

وی گفت: به دلیل آب گرفتگی زیر گذر ریلی، راه ارتباطی روستای سلطان آباد مسدود شده است و شب گذشته به حدود ۳۰۰ نفر از اهالی منطقه در یکی دیگر از روستا‌ها اسکان داده شد.

بخشدار احمدآباد بیان داشت: قطع برق چاه آب شهر ملک آباد برطرف شده و شکستگی خط انتقال آب به پنج روستای محور حسن آباد نیز در حال ترمیم است و فعلا مخازن روستا‌ها با تانکر پر می‌شود لذا کمبود آبی در روستا‌های یاد شده وجود ندارد.

بیکی بیشترین خسارات را مربوط به بخش کشاورزی منطقه عنوان کرد و گفت: به عنوان نمونه روستای سرغایه حدود ۱۵۰ باغ دارد که ۶۰ دستکم ۶۰ درصد آن‌ها در جریان سیل دیروز آسیب دیده است.

سرپرست مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی امروز در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: شمار جانباختگان سیل چهارشنبه در این استان به هفت نفر افزایش یافته است که از این تعداد پنج نفر مربوط به مشهد و ۲ نفر نیز از روستا‌های فریمان هستند.

سیدرضا عباسی نیشابوری افزود: سه نفر نیز مفقود هستند که یکی از آن‌ها مربوط به روستای سرغایه بخش مرکزی است.

بخش احمدآباد شهرستان مشهد با ۴۰ هزار نفر جمعیت، متشکل از ۲ شهر ملک آباد و بینالود و ۴۲ روستای دارای دهیاری است.

شهرستان مشهد در قالب سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد دارای چهار شهر مشهد، رضویه، بینالود و مُلک آباد حدود ۴۰۰ روستا و آبادی و چهار میلیون نفر جمعیت دارد.

بر اساس اعلام هواشناسی خراسان رضوی از روز، سه‌شنبه سامانه بارشی پرقدرتی کنونی در استان فعال گردید، این سامانه تا اوایل هفته آینده بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و صاعقه، بارش تگرگ توام با وزش باد شدید و آبگرفتگی، رواناب و سیلاب را در پی دارد.

هواشناسی خراسان رضوی همچنین نسبت به بارش تگرگ، کاهش نسبی دما و امکان اختلال در سیستم حمل و نقل استان در این فاصله زمانی هشدار داده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها