تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نشست شورای امنیت درباره حمله ایران به اسرائیل برگزار شد

موضع‌گیری کشورهای غربی علیه تهران/ نماینده تل‌آویو چه گفت؟

در نشست شورای امنیت که شب گذشته (یکشنبه) برگزار شد، برخی از کشورهای غربی علیه پاسخ نظامی ایران به اسرائیل موضع‌گیری کردند و نماینده تل‌آویو هم مدعی شد که هشدارهای آنها نادیده گرفته شده. اما سعید ایروانی، نماینده ایران در جلسه شورای امنیت گفت که «پاسخ ما به اسرائیل لازم و متناسب بود.»

کد خبر: ۱۶۳۹۱۳
۰۸:۲۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳

موضع‌گیری کشورهای غربی علیه تهران

دیدارنیوز: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، شامگاه یک‌شنبه ۲۶ فروردین، در آغاز نشست شورای امنیت درباره حمله ایران به اسرائیل ضمن محکوم کردن «تنش‌افزایی خطرناک ناشی از حمله گسترده ایران به اسرائیل»، هشدار داد: «خاورمیانه در لبه پرتگاه است و مردم منطقه با خطر واقعی و یک درگیری همه جانبه ویرانگر روبرو هستند.»

گوترش گفت: «منطقه و جهان توانایی تحمل جنگ‌های بیشتری را ندارند.»

به نقل از العربیه، او در این جلسه خواستار «حداکثری خویشتن‌داری» شد و تاکید کرد زمان «مهار کردن تنش» و «نشان دادن حداکثری خویشتن‌داری» فرا رسیده است.

همچنین نماینده آمریکا در سخنان ادعایی خود در جلسه شورای امنیت، حمله ایران به اسرائیل را به «قوی‌ترین شکل ممکن» محکوم کرد و گفت: «اقدامات ایران نه تنها امنیت اسرائیل بلکه امنیت همه کشور‌های منطقه را تهدید می‌کند.».

اما سفیر اسرائیل در این جلسه مدعی شد: «هشدار‌های ما درباره تهدیدات ایران شنیده نشد و حمله شنبه شب نه تنها از داخل ایران بلکه از یمن، عراق، سوریه و لبنان علیه ما صورت گرفت.»

موضع‌گیری کشورهای غربی علیه تهران

نماینده بریتانیا نیز ادعا کرد: حمله بی‌مورد ایران علیه اسرائیل را محکوم می‌کنیم و به دفاع از امنیت اسرائیل و شرکای منطقه‌ای خود از جمله اردن و عراق ادامه خواهیم داد. ایران ثابت کرده است که قصد ایجاد هرج و مرج در منطقه را دارد.

با این حال، سعید ایروانی، نماینده ایران در جلسه شورای امنیت گفت: «پاسخ ما به اسرائیل لازم و متناسب بود؛ اهداف نظامی را دقیق مورد اصابت قرار دادیم. رژیم اسرائیل با حمله به کنسولگری ما در دمشق منشور سازمان ملل را زیر پا گذاشت.»

موضع‌گیری کشورهای غربی علیه تهران

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها