
کارزار «درخواست قرار گرفتن شغل کارکنان و امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در زمره مشاغل سخت سازمان تأمین اجتماعی» از مرز ۵ هزار امضا گذشت.
دیدارنیوز: کارزار «درخواست قرار گرفتن شغل کارکنان و امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در زمره مشاغل سخت سازمان تأمین اجتماعی» از مرز ۵ هزار امضا گذشت.
جمعی از امدادگران و پرسنل سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کارزاری را با عنوان «درخواست قرار گرفتن شغل کارکنان و امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در زمره مشاغل سخت سازمان تأمین اجتماعی» راهاندازی کردند.
در متن این کارزار خطاب به نمایندگان مجلس آمده است:
«با عنایت به سختی کار پرسنل و امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مواجهه با حوادث جادهایی و حوادث طبیعی و غیر طبیعی، بنا بر نظرات کارشناسان و متخصصان پزشکی و روان شناسان و تأثیر این مواجهه در روح و روان و توانایی امدادگر و متأثر شدن روح و روان شخص امدادگر و همچنین تسری آن به خانوادهی او؛ مستدعی است که در اصلاحیهایی، کارکنان سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در سراسر کشور در زمره مشاغل سخت و زیانآور تأمین اجتماعی قرار گیرد.»
کارزار «درخواست قرار گرفتن شغل کارکنان و امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در زمره مشاغل سخت سازمان تأمین اجتماعی» با آدرس اینترنتی https://www.karzar.net/۸۵۵۱۶ از شهریورماه آغاز شده و تا لحظه انتشار این خبر ۵۱۹۲ نفر آن را امضا کرده اند.
خواهشمند است در بازنشر این کارزار مهم و همچنین
پیگیری این درخواست از طریق نمایندگان محترم شهر تان و یا کاندیدهای احتمالی انتخاب مجلس مساعدت فرمایید، اصل نامه فرستاده شده به مجلس،در صورت لزوم موجود است و به نشانی جیمیل
Soleyman.m.j@gmail.comپیام ارسال فرمایید