
یک مطالعه جدید نشان داده که افزودن بیش از حد نمک به غذا نهفقط برای سلامت جسمانی مضر است، بلکه میتواند تأثیر منفی قابلتوجهی بر سلامت روان نیز بگذارد و افزایش خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب وجود دارد.
دیدارنیوز: بر اساس یافته پژوهشگران چینی، مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش میدهد.
به نقل از دیجیاتو، مطالعه جدیدی نشان داده افزودن بیش از حد نمک به غذا نهفقط برای سلامت جسمانی مضر است، بلکه میتواند تأثیر منفی قابلتوجهی بر سلامت روان نیز بگذارد. طبق نتایج این تحقیق، ارتباط مستقیمی بین مصرف بیشتر نمک و افزایش خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب وجود دارد.
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی سینجیانگ چین در این مطالعه که بیش از ۴۳۹ هزار بزرگسال بریتانیایی را طی ۱۲ سال بررسی کرد، شرکتکنندگان را براساس میزان افزودن نمک به غذا دستهبندی کردهاند.
به گفته آنها افرادی که «همیشه» به غذای خود نمک اضافه میکردند، در مقایسه با افرادی که «هرگز یا بهندرت» این کار را میکردند، ۳۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی و ۲۷ درصد بیشتر در معرض اضطراب قرار داشتند. همچنین کسانی که «گاهی» یا «معمولاً» این کار را میکردند، با افزایش خطر ۵ تا ۱۶ درصدی مواجه بودند.
نکته جالب دیگر در این پژوهش بررسی نقش افزودن نمک و «پیری بیولوژیکی» است. محققان میگویند مصرف بیشتر نمک با افزایش شتاب روند پیری بیولوژیکی مرتبط است؛ عاملی که بهنوبه خود میتواند احتمال بروز اختلالات روانی را افزایش دهد.