تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

غرامت ۳ میلیارد دلاری کانادا به بومیان

پس از بدرفتاری با بومیان و شکایت گروهی توسط گروه "فرست نیشنز ۳۲۵"، کانادا با پرداخت ۲.۹ میلیارد دلار آمریکا برای حل و فصل این شکایت موافقت کرده است.

کد خبر: ۱۴۴۰۳۳
۱۰:۵۸ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱

غرامت ۳ میلیارد دلاری کانادا به بومیان

دیدارنیوز: کانادا با پرداخت ۲.۸ میلیارد دلار کانادا (۲.۹ میلیارد دلار آمریکا) برای حل و فصل یک شکایت گروهی که به دنبال دریافت غرامت برای از بین رفتن زبان و فرهنگ بومی ناشی از سیستم مدارس شبانه‌روزی‌اش است، موافقت کرد.

به نقل از شبکه بی‌بی‌سی نیوز، این مدارس شبانه‌روزی دولتی بخشی از سیاست جذب کودکان و نابودی زبان و فرهنگ بومی کانادا بودند.

این مبلغ به یک سازمان غیرانتفاعی مستقل از دولت پرداخت خواهد شد، اما این توافق همچنان باید توسط یک دادگاه نهایی و تایید شود.

این شکایت گروهی توسط گروه "فرست نیشنز ۳۲۵" در سال ۲۰۱۲ میلادی تنظیم شد و خواستار دریافت غرامت برای بدرفتاری با بومیان کانادایی در مدارس شبانه روزی دولتی بود.

از قرن نوزدهم تا دهه ۱۹۷۰ میلادی، حدود ۱۵۰ هزار کودک از گروه‌های بومی فرست نیشنز، متیس و اینویت از خانواده‌های خود گرفته شده و به این مدارس شبانه‌روزی فرستاده شدند. بسیاری از این کودکان خشونت‌های فیزیکی، روحی و جنسی را تجربه کردند.

بازماندگان درباره کودکانی که در این مدارس کشته شدند، شهادت دادند. در این مدارس غالبا کودکان در ساختمان‌های فرسوده با سیستم گرمایشی و امکانات بهداشتی ضعیف اسکان داده می‌شدند.

در سال‌های اخیر جوامع بومیان کانادا اسناد و مدارکی در رابطه با صد‌ها گور دسته‌جمعی بی‌نام و نشان در زمین این مدارس شبانه‌روزی سابق پیدا کرده‌اند. این اکتشافات بحث در مورد این مدارس را دوباره برانگیخته است.

مارک میلر، وزیر امور بومیان کانادا ضمن اعلام این توافق گفت: این توافق گذشته را پاک یا جبران نمی‌کند، اما آنچه می‌تواند انجام دهد، رسیدگی به آسیب‌های جمعی ناشی از گذشته کانادا است.

شین گاتفریدسون، رئیس منطقه بریتیش کلمبیا برای انجمن فرست نیشنز در این رویداد گفت: این همیشه جدالی با دولت بوده تا به حقوق بشر و ادعا‌های اراضی بومیان کانادا رسیدگی کند.

وی افزود: این شروع عصری جدید در کانادا برای مردم ماست.

براساس گزارش دولت کانادا، این امر در یک سازمان غیرانتفاعی انجام می‌شود تا از سلامتی، آموزش، میراث، زبان و فعالیت‌های بزرگداشت بومیان کانادا در یک دوره ۲۰ ساله حمایت کند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها