تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تایید «حذف اسلام به عنوان دین رسمی» از قانون اساسی تونس

«قیس سعید» رئیس جمهور تونس بندِ «حذف اسلام به عنوان دین رسمی این کشور» در قانون اساسی جدید این کشور را تأیید کرد. در همین ارتباط، قیس سعید عنوان کرد که اسلام دیگر دین رسمی کشور نخواهد بود.

کد خبر: ۱۳۲۲۶۱
۰۹:۲۴ - ۰۱ تير ۱۴۰۱

تایید «حذف اسلام به عنوان دین رسمی» از قانون اساسی تونس

دیدارنیوز: رئیس جمهور تونس بندِ «حذف اسلام به عنوان دین رسمی» در قانون اساسی جدید این کشور را تأیید کرد.

به نقل از الیوم السابع، «قیس سعید» رئیس جمهور تونس بندِ «حذف اسلام به عنوان دین رسمی این کشور» در قانون اساسی جدید این کشور را تأیید کرد.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهور تونس روز دوشنبه گذشته پیش نویس قانون اساسی جدید این کشور را دریافت کرد. قرار است این پیش نویس در تاریخ ۲۵ ژوئیه (۳ مرداد) به همه پرسی گذاشته شود.

در همین ارتباط، قیس سعید عنوان کرد که اسلام دیگر دین رسمی کشور نخواهد بود. او گفت که نامی از اسلام به عنوان دین رسمی کشور در قانون اساسی جدید بُرده نشده است.

وی گفت: در قانون اساسی جدید از حکومتی سخن نخواهیم گفت که دینش اسلام است، بلکه از امتی سخن می‌گوئیم که دین آن اسلام است. امت با حکومت فرق دارد.

رئیس جمهور تونس در عین حال تصریح کرد: قانون اساسی برای تحقق اهداف شریعت اسلامی تلاش خواهد کرد. آنچه که ما در قانون اساسی جدید دنبال می‌کنیم، تحقق مقاصد و اهداف شریعت اسلامی است.

این در حالی است که هزاران شهروند تونسی اخیراً در مخالفت با همه پرسی برای قانون اساسی جدید تظاهرات کردند. تظاهرات کنندگان مراتب مخالفت شدید خود را با اقدامات انجام شده از سوی قیس سعید اعلام کردند و این اقدامات را به مثابه کودتا قلمداد کردند.

شهروندان تونسی، قیس سعید رئیس جمهوری این کشور را به ربودن کشور و تلاش برای نهادینه کردن حکومت استبدادی متهم کردند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی