تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

علامتهای ساده کرونا که ناگهان خطرناک میشود...

تب برطرف شده که برمی گردد تب همچنان به عنوان کلاسیک ترین نشانه عفونت است. با جهش ویروس...

کد خبر: ۹۹۱۴۹
۱۵:۰۱ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

علامتهای ساده کرونا که ناگهان خطرناک میشود

 

تب برطرف شده که برمی گردد

تب همچنان به عنوان کلاسیک ترین نشانه عفونت است. با جهش ویروس مشخص شده تب به تنهایی در همه موارد وجود ندارد. با این حال، برای افراد دارای تب افزایش درجه حرارت بدن که پس از 4 تا 5 روز کاهش نمی یابد نگران کننده است. طی 7 روز اول عفونت بیمار کرونا مثبت باید بسیار مراقب مدت دوام تب خود باشد.

 

در صورت عود کردن تب یک یا 2 روز پس از تسکین علائم باید نسبت به این تغییر وضعیت هوشیار باشد. تب غیرقابل کنترل یا تب بیش از 6 روز در کرونا نشانه نگرانی های اضافی یا حمله ویروس به بافت های سالم ناشی از التهاب است.

همین امر نیز به همین دلیل است که روزهای پنجم تا هفتم به عنوان نشانگرهای اساسی برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته می شود زیرا این جدول زمانی سیتوکین ها است.

 

سرفه های عمیق و خشک

احتمال می رود با کرونا سرفه عمیق، تحریک کننده و مداوم وجود داشته باشد که به نظر می رسد از بین نمی رود. در صورت وجود احساس سرفه عمیق و خشک هشداری برای آلوده شدن ریه ها و اندام های تنفسی به شمار می آید.

سرفه مداوم همراه با تنگی نفس و تحریک می تواند نشانه ذات الریه باشد که عفونت کیسه های هوای ریز بدن است. سرفه خشک بدون خلط نیز با کرونا بسیار رایج است.

 

احتقان سینه

یکی دیگر از علائم مهم که باید در طول دوره نقاهت مراقب آن باشید هر نوع ناراحتی در قفسه سینه است. احساس درد، اختلال یا احتقان در هر زمان از شروع علائم نباید به راحتی نادیده گرفته شود.

در حالی که کرونا به طور عمده به دستگاه تنفسی فوقانی حمله می کند هنگام بازدم یا احساس درد شدید در اطراف قفسه سینه، هرگونه گرفتگی، احساس سوزش، خس خس سینه علامت گسترش ویروس در قسمت دستگاه تنفسی تحتانی و شدت آن است.

این علائم باید از همان روزهای ابتدایی تحت مراقبت قرار گیرند زیرا در غیر این صورت باعث عفونت شدید، ناراحتی تنفسی و طولانی شدن زمان بهبودی می شوند

 

اورژانس گیلان

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها