تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جاماندگان از فردا برای ثبت سفارش کتب درسی خود اقدام کنند

ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان میان پایه که پیش از این تا ۲۲ خردادماه تعیین شده بود، برای یک بازه زمانی پنج روزه از اول تا پنجم تیرماه تمدید شده است.

کد خبر: ۹۶۸۹۶
۰۹:۱۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

 ثبت سفارش کتب درسی

دیدارنیوز ـ سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ثبت نام برای دانش آموزان دوره ابتدایی پایه‌های دوم تا ششم و دوره اول متوسطه پایه‌های هفتم و هشتم و دوره دوم متوسطه پایه‌های یازدهم و دوازدهم که به هر دلیل کتاب درسی خود را ثبت نام نکرده‌اند طی تاریخ‌های اعلام شده فعال خواهد شد.

امکان ثبت نام با کد ملی و اطلاعات شناسنامه‌ای دانش آموز به شرط قبولی در آن پایه تحصیلی فراهم است و پرداخت‌ها به صورت اینترنتی و تنها از طریق سایت irtextbook.ir انجام خواهد شد.

طبق اعلام معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تا کنون ثبت سفارش کتاب‌های درسی حدود ۹۰ درصد از دانش آموزان میان پایه ابتدایی تا متوسطه دوم انجام شده و حدود ۱۰ درصد از آمار کل این دانش آموزان برای ثبت سفارش اقدام نکرده اند.

محمد علوی تبار با بیان اینکه تقریبا استان‌ها بین دو تا ۱۰ درصد ثبت سفارش کتاب‌های درسی را انجام نداده اند، یادآور شد: همه استان‌ها در این زمینه تلاش‌های زیادی انجام داده اند، اما طبق آخرین آمارها، استان‌های خوزستان ۱۸.۷، خراسان رضوی ۱۸.۵، کهگیلویه و بویراحمد ۱۴.۴، اردبیل ۱۳.۷، خراسان شمالی ۱۳.۶، آذربایجان غربی ۱۳.۶، گلستان ۱۲.۵، قم ۱۲.۳، هرمزگان ۱۲.۲، البرز ۱۱.۴، مرکزی ۱۱.۲، کرمان ۱۱.۱، فارس ۱۰.۱ درصد هنوز ثبت نام انجام نداده اند.

وی در خصوص ثبت سفارش کتب سایر پایه‌های تحصیلی نیز گفت که پس از پایان مهلت تمدید ثبت نام میان پایه‌ها بلافاصله دانش‌آموزان ورودی پایه‌های اول، هفتم و دهم می‌توانند از تاریخ ششم تیرماه، پس از ثبت نام در مدرسه با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، سفارش کتاب درسی خود را ثبت کنند.

به گفته علوی تبار، از اواسط شهریورماه فرایند توزیع کتاب‌ها از استان به مدارس صورت می‌گیرد. توزیع کتاب‌ها فقط از طریق مدارس انجام می‌گیرد و امسال به دلیل شرایط کرونایی در کشور از همکاری کتابفروشی‌ها بهره نمی‌بریم. بعد از آنکه ثبت نام‌های دانش آموزان انجام شد و آن‌ها کتاب‌های خود را در اختیار گرفتند؛ مهرماه ثبت سفارش تک جلدی کتاب‌ها آغاز می‌شود تا علاقمندان و فرهنگیان بتوانند از این طریق کتاب‌های مدنظرشان را سفارش دهند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کتاب درسی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی