تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

رتبه بندی معلمان در دولت بعد متوقف می‌شود؟

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اعتبار رتبه‌بندی تامین می‌شود، به این پرسش پاسخ داد که آیا رتبه‌بندی معلمان با تغییر دولت متوقف خواهد شد؟!

کد خبر: ۹۴۱۸۰
۱۱:۰۵ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰

رتبه بندی معلمان در دولت بعد

دیدارنیوز ـ قاسم احمدی لاشکی درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این موضوع در کمیسیون آموزش بحث شد و با اتفاق آرا، کلیات رتبه‌بندی معلمان تصویب شد و قرار شد به‌صورت دوشوری به صحن علنی مجلس ارسال شود.

وی افزود: صاحب‌نظران می‌توانند پیشنهادات، موارد مدنظر و اصلاحات را به نمایندگان مجلس ارسال کنند تا پس از نهایی شدن در کمیسیون آموزش به صحن علنی بیاید و در آنجا چکش کاری انجام می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: به خاطر نگرانی که برخی نمایندگان درباره اعتبار مورد نیاز رتبه‌بندی معلمان داشتند، نشستی با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتیم که در این نشست اعلام شد هیچگونه مشکلی برای اجرای رتبه بندی معلمان نخواهیم داشت و هر رقمی نیاز باشد، تأمین خواهد شد.

احمدی لاشکی ادامه داد: دولت به سرعت لایحه رتبه‌بندی معلمان را ارائه کرده است و منتظریم مجلس رتبه‌بندی را نهایی کند تا پس از تصویب بتوانیم هرچه زودتر مقدمات را برای اجرایی کردن این پروژه مهم که سالهاست معطل مانده فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: لایحه رتبه‌بندی حتماً اشکالاتی دارد و نمی‌گوییم لایحه پیشنهادی ما بدون نقص است ممکن است مجلس تغییراتی در این لایحه ایجاد کند که یقیناً این اتفاق می‌افتد و به نظر بنده مورد نیاز است.

احمدی لاشکی در پاسخ به این پرسش که آیا لایحه رتبه‌بندی با تغییر دولت‌ها متوقف خواهد شد؟ متذکر شد: قانون می‌گوید اگر رتبه‌بندی داخل صحن نیاید، چون لایحه بوده روز از نو، روزی از نو و کار باید مجدد شروع شود، اما آنچه در مجلس مشاهده می‌کنم تلاش بر نهایی شدن کار است تا بخواهند این پروژه که سالهاست معطل مانده بود بیش از این به درازا نکشد.

نمایندگان در نشست علنی روز دوشنبه ۱۰ خرداد با بررسی اولویت‌دار لایحه رتبه‌بندی معلمان، با ۱۵۶ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۳ نماینده حاضر موافقت کردند که بر این اساس، لایحه مذکور در اولویت دستور کار جلسه آتی صحن مجلس قرار خواهد گرفت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين