تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
به بهانه روز جهانی «پرندگان مهاجر» مطرح شد

شناسایی و ثبت ٢١٠ گونه پرنده در شهر تهران

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به مطالعات انجام شده توسط پژوهشگران و پایش میدانی پرنده نگر‌ها از شناسایی و ثبت بیش از ٢١٠ گونه پرنده در شهر تهران خبر داد.

کد خبر: ۹۰۴۷۱
۱۱:۱۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

شناسایی ٢١٠ گونه پرنده در شهر تهران

دیدارنیوز ـ شینا انصاری با اشاره به اینکه شهر تهران از تنوع زیستی بسیار غنی برخوردار است تصریح کرد: باغ‌ها، بوستان‌های جنگلی، مناطق کوهستانی شمال تهران، تپه‌های سوهانک، تلو و پارک پردیسان در داخل شهر و رود دره‌ها اصلی‌ترین زیستگاه‌های گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری پایتخت به‌ویژه پرندگان هستند.

وی با بیان اینکه امروزه پرنده‌نگری (Bird watching) پرطرفدارترین شاخه گردشگری مبتنی بر طبیعت در دنیاست که در جلب توجه اقشار مختلف جامعه به حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی پرندگان نقش مهمی ایفا می‌کند، اظهارکرد: منطقه حفاظت شده جاجرود، پارک‌های ملی سرخه‌حصار و خجیر و تالاب‌های مصنوعی شهری مانند دریاچه چیتگر نیز از عرصه‌های جاذب پرندگان محسوب می‌شوند.

به گفته مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار پرنده‌نگری لذت مشاهده پرندگان، بدون تماس و لمس پرنده‌ها در زیستگاه‌های طبیعی آن‌ها است. در این شیوه، مخاطبان به رصد پرندگان می‌پردازند و از تماشای آن‌ها لذت می‌برند. در حال حاضر این صنعت در اغلب کشور‌ها رونق پیدا کرده است و افراد برای گذران اوقات فراغت به این فعالیت می‌پردازند و بر همین اساس ایجاد اماکن مدیریت شده برای تماشای پرندگان و بهره‌گیری از پتاسیل آن‌ها در تحقیقات، آموزش و گذران اوقات فراغت از نیاز‌های تفرجی به‌ویژه در کلانشهر‌ها هست.

وی با اشاره به راه اندازی سایت پرنده‌نگری در پارک شهر طی سالیان گذشته اظهارکرد: از سال گذشته نیز در دریاچه چیتگر، سایت‌های پرنده‌نگری توسط شهرداری تهران ایجاد شده است. آشنایی شهروندان با انواع گونه‌های پرندگان بومی و مهاجر و نحوه زیست آن‌ها از قبیل زیستگاه، آشیان‌گزینی، تغذیه، زادآوری و بیان اهمیت و ارزش زیست محیطی پرندگان و نقش آن‌ها در اکوسیستم‌های شهری و مهم‌تر از همه آرامش روحی و روانی ناشی از مشاهده پرندگان در شهری شلوغ و آلوده، چون تهران مد نظر است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، انصاری یادآور شد: با توجه به نقش موثر پرنده‌نگری در آگاهی‌بخشی به شهروندان در زمینه محیط زیست و ایجاد ارتباط نزدیک‌تر با طبیعت و حفظ زیستگاه‌های طبیعی درون و پیرامون شهر موضوع افزایش سایت‌های پرنده‌نگری در مناطقی از تهران که دارای پتانسیل حضورپرندگان بومی ومهاجر هستند در دستور کار اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران قرار دارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: پرنده مهاجر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين