تیتر امروز

علی بختیار: زنگنه می‌دانست رای نمی‌آورد، نیامد/ ممکن است وزرای اصلاح طلب رای نیاورند/ نخواستم وزیر شوم
گفت و گوی ویژه دیدار با یکی از اعضای کارگروه انتخاب وزیر نفت

علی بختیار: زنگنه می‌دانست رای نمی‌آورد، نیامد/ ممکن است وزرای اصلاح طلب رای نیاورند/ نخواستم وزیر شوم

دیدارنیوز در روزهایی که بازار گمانه زنی ها برای انتخاب وزراء داغ است، در یک گفت و گوی ویژه خبری آنچه در کارگروه انتخاب وزیر نفت گذشته است را از علی بختیار عضو این کارگروه و نماینده پیشین مجلس...
محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت
گفتگوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با جوان‌ترین عضو شورای راهبری رئیس جمهور

محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان جوان‌ترین عضو شورای راهبری چند روز مانده به اعلام نام وزرای دولت چهاردهم بود؛ محمد رهبری که عنوان جامعه شناس هم دارد، مهمان استودیو دیدار بود.
یک مقام مسئول وزارت صمت

تشریح آخرین وضعیت عرضه روغن در کشور/ سهمیه‌بندی شکر صحت ندارد

مدیرکل دفتر امور بازرگانی وزارت صمت اظهار داشت: برای فروردین ماه ۱۸۰ هزار تن روغن خام پیش‌بینی شده بود تا در اختیار کارخانجات قرار بگیرد و بعد از فرآوری توزیع شود، طبق گزارشات سامانه جامع تجارت همین میزان محقق شده است.

کد خبر: ۸۹۲۹۸
۱۴:۱۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

 آخرین وضعیت عرضه روغن در

دیدارنیوز ـ صدیف بیک زاده در مورد وضعیت توزیع کالا‌های اساسی و خبر سهمیه‌بندی شکر اظهار کرد: سهمیه‌بندی در مورد شکر انجام نشده است، فروش این کالا با ارز نیمایی است و هرکسی به هر میزان که بخواهد می‌تواند شکر تهیه کند. اما برای ماه رمضان از محل ذخایر راهبردی کشور مقادیری شکر برای هر استان در نظر گرفتیم تا با قیمت متعادل‌تری به دست صنوف برسد و این موضوع به معنای سهمیه‌بندی نیست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: این مقادیر شکر برای هر استان در نظر گرفته شده تا صنوف برای تولید محصولات ماه رمضان مانند زولبیا و بامیه از آن استفاده کنند. ستاد تنظیم بازار هر استان داده شده و آن‌ها از طریق اتحادیه‌ها و انجمن‌ها به دست اصناف می‌رسانند، برای قند نیز برنامه‌های مشابهی وجود داشت.

مدیرکل دفتر امور بازرگانی وزارت صمت با اشاره به توزیع روغن در ماه گذشته گفت: همچنین برای فروردین ماه ۱۸۰ هزار تن روغن خام پیش‌بینی شده بود تا در اختیار کارخانجات قرار بگیرد و بعد از فرآوری توزیع شود طبق گزارشات سامانه جامع تجارت همین میزان محقق شده است. حتی در بخش خانوار ۱۰ تا ۱۵ درصد بیش از میزان پیش بینی شده است.

وی افزود: از ۱۸۰ هزار تن روغن تدارک دیده شده برای فروردین؛ ۲۵ هزار تن برای اصناف، ۳۵ هزار تن برای واحد‌های صنعتی و ۱۲۰ هزار تن برای خانوار‌ها بود که در بخش خانواده تا ۱۵ درصد بیشتر محقق شد.

بیک‌زاده با اشاره به برنامه‌های توزیع روغن در اردیبهشت ماه بیان کرد: برای اردیبهشت ماه نیز همین میزان پیش‌بینی شده است علاوه بر این برای توزیع در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با هماهنگی تعاونی‌های دولتی ۵۰ هزار تن روغن خام به واحد‌های تولیدی می‌روند تا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه شوند، این کار برای افزایش سطح عرضه است.

وی در ادامه افزود: مابقی اقلام نیز طبق برنامه در حال توزیع است و مشکل خاصی در مورد آن‌ها به وجود نیامده است. گزارشات در مورد کمبود روغن در استان‌ها به حداقل ممکن رسیده است البته این به آن معنا نیست که مشکل وجود ندارد، اما در حداقل میزان ممکن است.

منبع: ایلنا
برچسب ها: اقلام مصرفی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی