تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازگشت گردشگران به اسپانیا با گواهی سلامت دیجیتالی

اسپانیا قصد دارد در آینده با کمک گواهی سلامت دیجیتالی کووید مرز‌ها را به روی گردشگران خارجی باز کند.

کد خبر: ۸۸۹۴۱
۱۴:۰۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

بازگشت گردشگران به اسپانیا

دیدارنیوز ـ به نقل از گاردین، وزارت گردشگری اسپانیا اعلام کرد این کشور قصد دارد از ماه ژوئن با اجرایی کردن استفاده از گواهی سلامت دیجیتالی کووید میزبان گردشگران خارجی باشد.

روز سه‌شنبه «فرناندو والدس»، وزیر گردشگری اسپانیا در گفتگو با شورای جهانی سفر و گردشگری اعلام کرد بر اساس برنامه‌ای که با کمک آن گردشگران می‌توانند واکسینه‌شدن، منفی بودن آزمایش کرونا و یا بهبود پیدا کردن از ابتلا به این بیماری در مدت اخیر را ثابت کنند مرز‌ها را باز خواهند کرد.

به گفته «والدس»، اسپانیا در ماه «می» در برنامه آزمایشی گواهی دیجیتالی شرکت خواهد کرد تا آماده پذیرش گردشگران در ماه «ژوئن» باشد.

اسپانیا که گردشگری حدود ۱۲ درصد از تولیدات ناخالص داخلی آن را دربرمی‌گیرد در حال حاضر درحال سپری کردن موج چهارم همه‌گیری ویروس کرونا است. تاکنون در این کشور ۳،۴۹۶،۱۳۴ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

همچنین تاکنون ۴،۰۲۰،۹۴۵ نفر از ۴۷ میلیون جمعیت این کشور دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. دولت اسپانیا اعلام کرده است قصد دارد تا پایان تابستان ۷۰ درصد از جمعیت کشور را واکسینه کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها