تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
وزیر آموزش و پرورش:

هیچ تحولی بدون آموزش و یادگیری رخ نمی‌دهد

وزیر آموزش وپرورش در اولین نشست اعضای هیأت امنای «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» اظهار کرد: «تربیت» نیازمند «یادگیری» است و خانواده‌ها برای «تربیت فرزندان»، نیازمند «آموزش و فراگیری» هستند.

کد خبر: ۸۷۹۵۷
۱۴:۳۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

وزیر اموزش و پرورش

دیدارنیوز ـ محسن حاجی میرزایی در اولین نشست هیأت امنای «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» که با حضور نمایندگانی از نهاد‌های تعیین‌شده در اساسنامه در ساختمان مرکزی وزارت آموزش‌وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: شکل‌گیری «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» یکی از رویداد‌های مهم سال گذشته بود که علیرغم محدودیت‌ها و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد.

وی ایجاد چنین سازمانی را ضروری دانست و گفت: این که اولویت‌های یک حکومت چیست؟ برخی امور مانند ایجاد سد، ریل، کارخانه و ... که جلوه‌هایی از پیشرفت یک جامعه اند، زودبازده‌اند، اما برخی طرح‌ها از زمانی که منابع اعتباری مشخص می‌شود تا زمانی آن طرح نتیجه می‌دهد، فاصله زیادی وجود دارد.

حاجی میرزایی تصریح کرد: وجود فاصله بین آغاز یک طرح تا حصول نتیجه گاهی اوقات موجب فراموشی اهداف و ادامه آن طرح می‌شود بنابراین لازمه اجرا و پیگیری چنین موضوعاتی درک عمیق از موضوع است.

وی ادامه داد: اهتمام در انجام امور دیر بازده مانند تأسیس «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک»، تدبیر شایسته رهبر معظم انقلاب و همت والای شورای عالی انقلاب فرهنگی، است.

وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت توجه به کیفیت نیروی انسانی تأکید و اظهارکرد: از منظر همه کسانی که در حوزه اقتصادی فعالیت می‌کنند، هیچ تحولی بدون آموزش و یادگیری در جامعه اتفاق نمی‌افتد بنابراین برای آگاهی از آینده یک جامعه، باید به مدارس مراجعه کرد و بررسی کنیم که چه محتوا‌هایی به دانش آموزان آموزش داده می‌شود. فرهنگ دینی ما نیز همواره بر اهمیت و ضرورت آموزش و یادگیری تأکید می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دوره پیش‌دبستانی، بسیار مهم و در آینده کودک اثرگذار است و نمی‌توان این دوره تربیتی را رها کرد و به امید دوره دبستان نشست.

این عضو کابینه تدبیر و امید در ادامه اظهار کرد: حدود هفت درصد کودکان در مهدکودک‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی، هفت درصد نیز در سایر مهد‌های کودک و ۸۶ درصد باقیمانده در اختیار خانواده‌ها قرار دارند و تحت نظر آنان تربیت می‌شوند.

وی افزود: «تربیت» نیازمند «یادگیری» است و خانواده‌ها برای «تربیت فرزندان»، نیازمند «آموزش و فراگیری» هستند.

حاجی میرزایی در ادامه گفت: آموزش و پرورش نمی‌تواند به‌سادگی از کنار این دوره حساس عبور کند، لذا باید شرایط به‌گونه‌ای باشد که هر خانه، نقش یک مهدکودک را ایفا کند و والدین هرکدام یک مربی باشند بنابراین اگر تربیت کودکان در این دوره به‌خوبی انجام شود در آینده، جامعه بهتر و سالم‌تری خواهیم داشت.

وی ادامه داد: تأسیس این سازمان، اتفاق ارزنده‌ای است که در ماه مبارک رمضان در حال شکل‌گیری است.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: برای این که بدانیم ساختاری که طراحی کردیم، مطلوب است یا خیر باید بررسی کنیم این ساختار، اهداف تعیین‌شده در این سازمان نوپای را محقق می‌سازد یا خیر؟

وی در پایان گفت: این‌یک فرصت طلایی است تا سازمانی نو بسازیم و از همه افرادی که انگیزه کافی دارند در این مسیر بهره‌مند شویم. مصمم هستیم در زمان تعیین‌شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» را تأسیس کنیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در این نشست مهرزاد حمیدی - معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش - نیز با تشریح مراحل شکل‌گیری این سازمان نوپا اظهار کرد: طراحی ساختار سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، طراحی محتوا، مطالعه تطبیقی تعلیم و تربیت کودک و ... از جمله فعالیت‌هایی است که برای تشکیل «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» انجام گرفته است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها