تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فروش سیانور با قیمت یک میلیون تومان برای خودکشی

پرونده پسر جوانی که با راه اندازی یک کانال تلگرامی به کسانی که قصد خودکشی داشتند سیانور می‌فروخت با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری فرستاده شد.

کد خبر: ۲۸۹۱۱
۰۹:۰۹ - ۱۵ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - رسیدگی به این پرونده از 18 اردیبهشت و با اعلام مرگ مشکوک پسر ٣٠ ساله‌ای در خانه‌اش آغاز شد. تیم جنایی با حضور در محل دست نوشته‌ای کنار جسد پیدا کردند که نوشته بود: «به این پودر دست نزنید سیانور است.» کارآگاهان به سراغ تلفن همراه شهاب رفته و در بررسی آن متوجه شدند او عضو یک کانال تلگرامی به نام «خود خلاصی» بوده است. کانالی که در آن اعضا را به خودکشی تشویق و راه‌های مختلفی برای این کار ارائه می‌کردند. همچنین مشخص شد که سیانور را نیز مدیر کانال برایش فرستاده است.با به‌دست آمدن این مدارک به دستور بازپرس جنایی مدیر کانال به نام حمید دستگیر شد.

متهم در تحقیقات به فروش سیانور و راه اندازی کانال تلگرامی اعتراف کرد و گفت: من خودم قصد خودکشی داشتم چند بار هم اقدام کردم اما موفق نشدم تا اینکه متوجه شدم در برخی کشورهای اروپایی سازمان‌هایی هستند که به افراد در خودکشی کمک می‌کنند. بنابراین تصمیم گرفتم با راه‌اندازی این کانال پولی به دست آورم تا بتوانم به یکی از این سازمان‌ها بروم و به زندگی ام پایان دهم. بدین ترتیب کانالی درست کردم و به اعضایی که تصمیم به خودکشی داشتند سیانور به مبلغ یک میلیون تومان می‌فروختم.

با تکمیل تحقیقات بازپرس غلامی از شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران کیفرخواست متهم را به اتهام تشویق به خودکشی از طریق ارائه راهکارها و آموزش اینترنتی و دخالت غیرمجاز در امور پزشکی صادر کرد.
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
اسمعیل
|
France
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
0
0
قیمتش بالاست .800000یکی برایمن بفرست.
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها