تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سخنگوی وزارت بهداشت: کمبود دارویی کشور کمتر از یک درصد است

سخنگو و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اقداماتی که انجام شده در شرایط فعلی کمبود دارویی در کشور ما کمتر از یک درصد است و با کمبود شدیدی در این زمینه مواجه نیستیم.

کد خبر: ۲۷۳۰۶
۰۹:۳۳ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ایرج حریرچی روز دوشنبه اظهار داشت: به عنوان یک معیار، کل دنیا و حتی کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی یک تا یک و نیم درصد کمبود دارو را اجتناب ناپذیر می‌دانند.

وی افزود: در حال حاضر و با توجه به شرایطی که کشور با آن مواجه است، کمبود دارویی ما کمتر از یک درصد است البته کمبود هر یک قلم دارو هم می‌تواند تعدادی از هموطنان را به مشکل بیندازد اما با توجه به وضعیت کشورهای دیگر این وضعیت قابل قبول است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: یکی از برنامه‌های ما در این حوزه این است که در حال حاضر اجازه ورود مشابه خارجی داروهای تولید داخل داده نمی‌شود، ضمن اینکه ممکن است گاهی تجویز شود و یا برخی از مردم انتظار تأمین این داروها را داشته باشند.

وی اضافه کرد: اعتماد به تولیدات دارویی داخلی کشور وجود دارد و آزمایش‌های علمی کامل روی اینها انجام شده و استانداردها را دارند لذا شاید به صورت کاذب کمبود آنها حس شود اما این مسأله یک سیاست گذاری است و بر این مبنا عمل می‌شود

دکتر ایرج حریرچی سخنگو و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه به منظور شرکت در آئین تکریم و معارفه رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان به این استان سفر کرده بود.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر