اکنون در کشور، جوانان دهه شصتی زیادی در حال کار و فعالیت هستند که در طول این سالها خیلی دیده نشدند. به نظر من، دهه شصتیها خیلی مهجور ماندهاند و جا داشت که مسئولان، خیلی قبلتر از اینها این جوانان را درمییافتند. امروز هم باید بگویم اگر جوانان شایسته و توانمند دهه شصتی بدرستی بکار گرفته نشوند، تا چند سال آینده دیگر نمیتوان از آنها به عنوان جوانان با پتانسیل و دارای ظرفیت بالا یاد کرد. بسیاری از جوانان دهه شصت و مخصوصاً آنهایی که در ابتدای این دهه به دنیا آمدند هم دوران جنگ را لمس کردند و هم بسیاری از اتفاقات انقلاب را به عینه دیدند. من این افراد را خیلی پخته و صاحبنظر میدانم.
دیدارنیوزـ محمد آیتی: پس از بحث و بررسیهای طولانی نمایندگان مجلس، بالاخره ششم شهریور سال ۹۷ قانون «ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان» به تصویب رسید و در اواخر همان ماه و برای اجرا، رییس جمهور آن را به سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد و روز ۲۶ آبان به عنوان آخرین روز کنارهگیری بازنشستگان از پستهای خود اعلام شد.
بیتردید تصویب این قانون، کاری بزرگ در جهت جوانگرایی مدیریت کشور بود و از اینرو میتوان این تصمیم مهم و اساسی را به پای فراکسیون جوانان مجلس دهم نوشت که از مدتها پیش از تصویب این قانون، چراغ چنین تغییر و تحولی را در سیستم اداری کشور روشن کرد.
نماینده تبریز در ادامه گفت: فراکسیون جوانان مجلس تا به امروز چندین جلسه با جوانان استانهای مختلف برگزار کرده و حرفها، پیشنهادات و دغدغههای آنان را شنیده و در تمام این مدت سعی کردیم از نظرات این افراد در جهت پیشبرد اهداف فراکسیون استفاده کنیم زیرا فراکسیون جوانان مجلس باید صدای همین افراد باشد و اگر ما بتوانیم کارهایی را انجام دهیم که به رضایت این قشر بزرگ منجر شود، یعنی توانستهایم مسیر را به درستی طی کنیم. من معتقدم هر مسئولی در هر جایگاهی که است باید زمان قابل توجهی را برای شنیدن بگذارد، از اینرو ما اعضای فراکسیون جوانان هم سعی داشته و داریم که تا روز آخر کاری خود، این زمان را برای جوانان قرار دهیم تا آنان به ما که نماینده آنها در خانه ملت هستیم اعتماد کنند و هر آنچه که میتوانند ما را در بهبود جایگاه این قشر بزرگ یاری کنند.
وی در پاسخ به اینکه بازخورد تصویب این قانون را در جامعه چطور ارزیابی کردید؟ گفت: حقیقت امر این است که تصویب این قانون نه تنها رضایت جوانان که بلکه رضایت افراد میانسال و حتی مسن جامعه را هم به همراه داشت. بطور مثال افراد مسن که در خانه خود چند فرزند جوان دارند میدانند که پیشرفت و ارتقاء جوانان آنها با این قانون تسریع میشود برای همین کاملاً از این رویکرد مجلس رضایت داشتند. تصمیم مجلس در این رابطه یکی از دغدغههای همیشگی مقام معظم رهبری در خصوص بکارگیری ظرفیت جوانان بوده است و خوشبختانه تا امروز بازخورد خوبی از تصویب این قانون در جامعه دریافت کردیم.
ساعی با اشاره به اینکه حضور جوانان در پستهای کلیدی چالش نیست، اظهار داشت: من حضور هرچه بیشتر جوانان در پستهای مدیریتی را یک فرصت میدانم. از گذشته تاکنون در کشور ما و در انتخاب مدیران، یک سیستم نادرست حکفرما بود که معمولاً افراد پا به سن گذاشته را به عنوان مدیر انتخاب میکردند و بعضاً جوانانی را در کنار آنها به عنوان دستیار و مشاور بکار میگرفتند در حالی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته، برعکس این روش عمل میکنند، یعنی از ظرفیت و پتانسیل جوان در راس هرم استفاده میکنند و در کنار آنها افراد باسابقه را قرار میدهند تا مدیران از فکر و تجریه چندین ساله آنها برای پیشبرد اهداف سازمانی استفاده کنند.
این عضو فراکسیون جوانان در پایان گفت: وزرات ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت و آموزش و پرورش جزو وزارتخانههایی بودند که از حضور جوانان به نحو احسن استفاده کردند و امیدوارم دستگاههای دیگر دولتی هم به این موضوع اهتمام بیشتری بورزند.