تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

خاخام‌های یهودی و روحانیون مسلمان به مراکز امور مذهبی ارتش آلمان می‌پیوندند

وزیر دفاع آلمان خواهان حضور مفتی‌ها، روحانی‌ها و خاخام‌های یهودی در مراکز مذهبی ارتش آلمان است.

کد خبر: ۲۳۹۲۷
۱۴:۳۴ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از دویچه وله، اورسولا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان می‌خواهد که تا پایان سال ۲۰۱۹ خاخام‌های یهودی، مفتی و روحانیون مسلمان به مراکز امور مذهبی ارتش این کشور بپیوندند؛ البته در اینباره برخی موانع وجود دارد که باید حل شود.

زمانی که کنستانتین پال، اولین خاخام یهودی به عنوان کارآموز در مرکز امور مذهبی ارتش آلمان در سال ۲۰۰۴ فعالیت می‌کرد، ارتش آلمان کمتر درهای خود را به سوی مذاهب دیگر باز کرده بود؛ اما وزیر دفاع آلمان در اوایل ماه آوریل اعلام کرد که وی در نظر دارد خاخام‌های یهودی را دعوت کرده و همچنین تلاش می‌کند که موانع حقوقی را بردارد. 

وی ادامه داد که او می‌خواهد روحانیون و مفتیان مسلمان را نیز به مرکز امور مذهبی ارتش آلمان دعوت کند.

فعالیت مراکز امور مذهبی ارتش آلمان شامل خدمات مذهبی و همچنین ارائه مشاوره به سربازان است اما بیشتر افراد حاضر در این مراکز کشیشان بوده‌اند؛ این در حالی است که در ارتش آلمان سربازان مسلمان و یهودی نیز حضور دارند.

در حال حاضر بنا بر اعلام وزارت دفاع آلمان نزدیک به ۳۰۰ سرباز یهودی و ۳۰۰۰ سرباز مسلمان در ارتش آلمان حضور دارند البته مقامات این کشور قادر نیستند که تعداد دقیق و رسمی حضور یهودیان و مسلمانان در ارتش را تأیید کنند زیرا اطلاعاتی درباره وابستگی مذهبی سربازان وجود ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين