تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بطحائی: راه‌اندازی مدارس در مناطق سیل‌زده فعلا امکانپذیر نیست

News Image Lead

بنابر اظهارات وزیر آموزش و پرورش، برخی مناطق سیل‌زده مملو از آب است و بنابراین مردم نتوانستند به مناطق خود بازگردند لذا راه‌اندازی مدارس در این مناطق امکان‌پذیر نیست.

کد خبر: ۲۳۷۷۱
۱۶:۴۸ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸
دیدارنیوز - سیدمحمد بطحایی ظهر امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بازگشایی مدارس در مناطق سیل‌زده اظهار کرد: ما در آموزش و پرورش تابع شرایط محلی هستیم. برخی مناطق سیل‌زده مملو از آب است و بنابراین مردم نتوانستند به مناطق خود بازگردند لذا راه‌اندازی مدارس در این مناطق امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: آمادگی داشتیم در برخی مناطق مدارس را بازگشایی کنیم. به عنوان مثال در منطقه گمیشان می‌خواستیم ۱۷ فروردین ماه مدارس را راه‌اندازی کنیم و وسایل را هم فرستادیم اما شورای تامین استان صلاح ندانست که بازگشایی شود.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: در استان لرستان در پلدختر و معمولان امکانات را فراهم کردیم و کانکس‌ها فرستاده شده و حدود ۱۰۰ کانکس مستقر و شرایط فراهم خواهد شد اما تا موقعی که جمعیت نیامده باشد یا خانواده‌ها مشغول پاکسازی گل و لای از خانه‌های خود هستند، مدارس بازگشایی نمی‌شود.

بطحایی با اشاره به زمان و نحوه برگزاری آزمون‌های پایان سال تحصیلی دانش‌آموزان نیز اظهار کرد: ما در دوره متوسطه در پایه دوازدهم چاره‌ای جز این نداریم که امتحانات نهایی را در زمان مقرر برگزار کنیم اما برای بقیه مقاطع بخش‌هایی از کتب درسی حذف می‌شود و تا جایی که درس‌ خوانده‌اند، به عنوان سال تحصیلی در نظر گرفته می‌شود و امتحان گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ما سه نوع خدمت را برای انجام در مناطق سیل زده در نظر گرفتیم اظهار کرد: ما به همکارانی که دچار سیل شده‌اند محلی را برای اسکان ارائه می‌دهیم و از زمانی که شرایط مقداری باثبات‌تر شود مراکز اقامتی مخصوصی را برای همکارانمان و آن کسانی که خانه‌هایشان در معرض سیل قرار گرفته بود و از کارکنان آموزش و پرورش بودند، در نظر می‌گیریم تا در بازه زمانی که خانه‌هایشان بازسازی می‌شود در آنجا اقامت داشته باشند.

  بطحایی اظهار کرد: در مورد بازسازی و تخریب مدارسی که دیگر کارآیی ندارند، در آمارهایی که به من رسیده است این میزان به ۱۱۵ عدد می‌رسد و در استانهایی مانند لرستان، گلستان و سایر استان‌های سیل زده باید در این شرایط از کانکس‌ها برای برگزاری موقت کلاس‌های درس استفاده شود. همچنین ما تجهیزات کلاسی برای مدارس و لوازم التحریر را نیز برای دانش‌آموزان درنظر گرفته ایم.


ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها