تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

جمشید مشایخی: تلویزیون برای ضایع کردن من برنامه‌ریزی کرد

جمشید مشایخی از شیوه عوامل برنامه «اختیاریه» در گفت‌وگو با خود انتقاد کرد و تاکید کرد آنان برنامه‌ریزی کرده بودند تا او را ضایع کنند.

کد خبر: ۲۲۰۰۱
۲۳:۱۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - برخورد غیرمحترمانه و شبیه به بازجویی سیدمرتضی فاطمی با جمشید مشایخی، بازیگر باسابقه سینما و تئاتر در برنامه «اختیاریه» که شامگاه سه‌شنبه ۱۴ اسفند از شبکه پنج سیما پخش شد، در فضای مجازی و رسانه‌ها بازخوردهای زیادی داشت و مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت که از آن جمله می‌توان به واکنش پرویز پرستویی و بهنوش طباطبایی اشاره کرد.

یک شب پس از پخش آن برنامه، جمشید مشایخی در گفت‌وگو با خبرآنلاین، در این باره به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: «من همیشه از خانم‌ها دفاع کرده‌ام، گفته‌ام زنان خالق هستند و مردان خالق نیستند. یکی از برتری‌هایی که خانم‌ها نسبت به آقایان دارند، همین خالق بودن است که بسیار اهمیت دارد.»

او ادامه داد: «همانطور که بارها عنوان کردم اهل دل هستم و سیاست‌مدار نیستم، به آقای روحانی هم که رای دادم، دلی بود. در آن برنامه از من سوال شد که بعدها نیز رای می‌دهی؟ پاسخ دادم نه چون نمی‌دانم که چه کسی می‌خواهد انتخاب شود، من باید او را دوست داشته باشم تا به او رای بدهم.»

این بازیگر پیشکسوت گفت: «از اینکه نقشه بکشند تا کسی را ضایع کنند خیلی بدم می‌آید، در مورد یک بازیگر توانایی که توهین کرده بود، اعتراض کردم. دیشب در برنامه کاری کردند که من کوچک شوم و عذرخواهی کنم.»

مشایخی با اشاره به کسالتی که این روزها دارد، افزود: «می‌دانید که من بیمار هستم و آقای شهردار لطف کردند و به عیادت من آمدند و سپس از تلویزیون آمدند گفتند ما برنامه‌ای داریم و خیلی برای‌مان مهم است که شما در آن شرکت کنید، با اینکه توان نداشتم، من را بردند. در شبکه پنج، در اتاقی خیلی منتظر ماندیم تا ما را برای حضور روی آنتن صدا کنند. فرض کنید یک آدم بیمار که این مدت منتظر مانده و خسته شده باید چه کند؟ شما به جای من.»
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر