در پی اعتراضات مردمی اخیر در ایران، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا با طرح این ادعا که «کمک در راه است» تاکید کرد که دیدار با تمامی مقامات ایرانی را لغو کرده است.

دیدارنیوز: «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا روز سهشنبه در سخنانی با اشاره به تداوم ناآرامیها در ایران عنوان کرد که تمامی دیدارها با مقامات ایرانی را لغو کرده است.
به نقل از ایسنا، دونالد ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» در اظهاراتی مداخلهجویانه خواستار تداوم و تشدید ناآرامیهای ایران شد.
وی در ادامه با طرح این ادعا که «کمک در راه است» تاکید کرد که دیدار با تمامی مقامات ایرانی را لغو کرده است.
در حالی که پیشتر «کرولاین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه در جمع خبرنگاران تاکید کرد که دونالد ترامپ بهدنبال دیپلماسی با ایران است، یک مقام آمریکایی به شبکه خبری الجزیره گفت که ترامپ به همراه تیم امنیت ملی خودش، عصر سهشنبه گزینههایی، از جمله گزینه نظامی را بررسی خواهد کرد. لویت هم در سخنانی مدعی شده بود که ترامپ در صورت لزوم، از استفاده از زور علیه ایران هراسی ندارد.