تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
سقف‌زنی اونس و دلار، بازار طلا را شعله‌ور کرد

جهش بلند قیمت طلا و سکه/ سکه امامی از ۱۵۱ میلیون گذشت +جدول

در ادامه جهش قیمتی طلا و سکه در بازار، قیمت سکه امامی با سه میلیون و ۶۲۰ هزار تومان افزایش، کانال ۱۵۱ میلیون تومانی را فتح کرده و به رقم ۱۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

کد خبر: ۱۹۳۴۱۶
۱۴:۴۲ - ۰۳ دی ۱۴۰۴

جهش بلند قیمت طلا و سکه/ سکه امامی از ۱۵۱ میلیون گذشت +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ همراه با رشد قیمت دلار و سقف‌زنی اونس طلا در روند افزایشی بازگشایی شد. قرار گرفتن دلار در سطح کانال ۱۳۵ هزار تومانی و سیگنال صعودی اونس جهانی، بازار طلا و سکه را ملتهب کرده است. به این ترتیب، سکه در تمامی قطعات بالا رفته و حباب سکه نیز در مسیر افزایشی قرار گرفته است.

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۴.۵ میلیونی معامله شد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت و سکه امامی کانال تاریخی ۱۵۱ میلیونی را فتح کرد.

جهش بلند قیمت طلا و سکه/ سکه امامی از ۱۵۱ میلیون گذشت +جدول

به نظر می‌رسد رشد قیمت دلار و ورود آن به کانال ۱۳۵ هزار تومانی، همراه با افزایش تقاضا، بازار طلا و سکه را داغ کرده است. اونس جهانی طلا نیز با وجود کاهش مقطعی، پیش‌تر به بالای محدوده تاریخی ۴۵۰۰ دلار رسیده بود و همین موضوع چشم‌انداز صعودی برای بازار طلای داخلی ترسیم کرده است.

کارشناسان معتقد بودند که قیمت طلا تا پایان سال به رقم ۱۵ میلیون تومان برای هر گرم برسد، اما شرایط فعلی بازار، این تارگت را در مدت کوتاه‌تری در دسترس قرار داده است؛ بنابراین همچنان توصیه می‌شود که با توجه به شرایط فعلی بازار، خریداران و معامله‌گران بازار فلز زرد از تصمیم‌گیری‌های هیجانی خودداری کرده و به‌صورت پلکانی و مقطعی وارد بازار شوند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با کاهش هفت دلاری، در لحظه تنظیم این گزارش با رقم ۴۴۸۴ دلار معامله می‌شود. همچنین دلار امروز رفتار نوسانی داشته، با این حال اکنون افزایشی است. به این ترتیب، دلار در لحظه تنظیم این گزارش، روی رقم ۱۳۵ هزار و ۵۹۰ تومان معامله می‌شود.

نقره جهش کرد

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۹ سنت افزایش، روی رقم ۷۱ دلار و ۴۷ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۶ هزار و ۲۲۰ تومان افزایش، گرمی ۳۳۰ هزار و ۷۸۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی به قله ۱۵۱ میلیونی رسید

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات افزایش قابل توجهی داشته است. قیمت سکه امامی با سه میلیون و ۶۲۰ هزار تومان افزایش، کانال ۱۵۱ میلیون تومانی را فتح کرده و به رقم ۱۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون و ۵۴۰ هزار تومانی، با رقم ۱۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

قیمت نیم سکه با یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع سکه با یک میلیون و ۴۶۰ هزار تومان افزایش، به‌ترتیب با رقم‌های ۸۲ میلیون تومان و ۴۸ میلیون تومان به ثبت رسیده‌اند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، با رقم ۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

حباب سکه بالا رفت

حباب سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی شده است. حباب سکه امامی دو میلیون و ۱۵۲ هزار تومان، بهار آزادی ۷۲ هزار تومان، ربع سکه ۷۵۱ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۸۶ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۲۰ هزار تومان افزایش یافت.

مثقال طلا به کانال ۶۳ میلیونی نزدیک شد

قیمت طلا امروز در روند افزایشی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۷۸۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۶۲ میلیون و ۸۱۴ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۱۷۹ هزار و ۶۰۰ تومان افزایش، با رقم ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۱۷۷ هزار و ۲۰۷ تومان افزایش، با رقم ۱۴ میلیون و ۳۰۶ هزار و ۶۳۷ تومان به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی