تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
یک نماینده مجلس اعلام کرد

تاثیر پررنگ نوسان نرخ ارز و طلا بر سفره مردم

یاسر عربی، نماینده شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس می‌گوید که نوسانات شدید بازار ارز و طلا به‌صورت مستقیم بر معیشت مردم و قیمت کالا‌های اساسی اثر گذاشته و موجب کاهش قدرت خرید خانوارها، به‌ویژه اقشار کم‌درآمد شده است.

کد خبر: ۱۹۳۰۴۶
۱۵:۱۵ - ۲۵ آذر ۱۴۰۴

تاثیر پررنگ نوسان نرخ ارز و طلا بر سفره مردم

دیدارنیوز: عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به تأثیر مستقیم نوسانات شدید بازار ارز و طلا بر معیشت مردم و کاهش قدرت خرید خانوارها، بر لزوم مدیریت کارشناسی و برخورد جدی با سوداگران برای بازگرداندن ثبات اقتصادی تأکید کرد.

یاسر عربی، نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رسانه خانه ملت؛ با اشاره به افزایش بی‌رویه قیمت ارز و طلا و آثار آن بر زندگی مردم گفت: نوسانات شدید بازار ارز و طلا به‌صورت مستقیم بر معیشت مردم و قیمت کالا‌های اساسی اثر گذاشته و موجب کاهش قدرت خرید خانوارها، به‌ویژه اقشار کم‌درآمد شده است.

وی با تأکید بر اینکه بی‌ثباتی در بازار‌های مالی به سرعت خود را در سفره مردم نشان می‌دهد، افزود: مدیریت و کنترل بازار ارز و طلا یک ضرورت فوری است و دستگاه‌های مسئول باید با تصمیمات کارشناسی، نظارت مؤثر و برخورد جدی با سوداگران، مانع از تشدید فشار اقتصادی بر مردم شوند.

نماینده مردم گرمسار و آرادان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اولویت معیشت مردم تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر این نکته تأکید داشته‌اند که مسئله معیشت مردم در صدر اولویت‌های کشور قرار دارد و همه مسئولان مکلف هستند با هماهنگی و اقدام عملی، برای کاهش مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند.

عربی ادامه داد: ما به عنوان نمایندگان مردم، وظیفه‌ای جز دفاع از حقوق ملت نداریم و باید کاری بکنیم که فشار را از روی مردم برداریم؛ چه از طریق نظارت بر عملکرد دولت، چه با پیگیری اصلاح سیاست‌های اقتصادی و چه با مطالبه‌گری جدی در خصوص کنترل قیمت‌ها و حمایت از کالا‌های اساسی، لذا اولویت تلاش برای کاهش فشار اقتصادی بر مردم است. 

این نماینده مردم در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و صیانت از معیشت مردم، از همه ابزار‌های قانونی و نظارتی خود استفاده خواهد کرد تا ثبات به بازار بازگردد و آرامش اقتصادی در زندگی مردم ملموس شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها