تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
اجازه ساماندهی دستفروشان مترو را ندارند

چمران: چرا دولت را کوچک نمی‌کنند؟/ دستفروشی شغل درست و حسابی نیست!

مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه دستفروشی کاری نیست که بخواهند آن را شناسنامه دار کنند چرا که شغل درست و حسابی نیست، درباره مساله انتقال پایتخت گفت: بیش از ۹ میلیون جمعیت در تهران نمی‌توانند بی آب بمانند؛ مصوبه مجلس ساماندهی است. دولت باید اختیارات را به استانداری واگذار و تمرکززدایی کند. وظایفی را به شهرداری‌ها واگذار کنند، اما قصور کرده‌اند و نمی‌خواهند دولت را کوچک کنند. کوچک شدن دولت خوب است، اما چرا این کار را نمی‌کنند و فقط شعار می‌دهند.

کد خبر: ۱۹۰۹۶۹
۱۰:۴۳ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴

چمران: چرا دولت را کوچک نمی‌کنند؟/ دستفروشی شغل درست و حسابی نیست!

دیدارنیوز: رییس شورای شهر تهران درخصوص ساماندهی دستفروشان مترو تاکید کرد: به طور کلی دستفروشی کار غلط است و نمی‌توانند آنها را ساماندهی کنند. اصلا این کار خودش ضد ساماندهی است و اخطار می‌دهم اجازه ساماندهی دستفروشان مترو را ندارند.

مهدی چمران در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه اظهار کرد: بررسی یک‌فوریت لایحه شهردار تهران درباره «اصلاح مصوبه مکان‌یابی و احداث آرامستان‌های جدید شهر تهران» خواهد بود؛ این لایحه در راستای نیاز‌های آتی شهر و ساماندهی موضوع آرامستان‌ها به صحن آمده و اعضای شورا درباره آن تصمیم‌گیری خواهند کرد. دستور جلسه بعد نیز بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص «آیین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران» است که در جلسات گذشته شورا به جریان افتاده و گزارش کمیسیون‌های تخصصی مربوطه نیز در این خصوص قرائت خواهد شد.

وی با اشاره به ورود ۳۶۶ ماشین آلات سنگین و سبک خدمات شهری گفت: این ماشین آلات مورد نیاز شهرداری بود؛ در ایام آواربرداری‌ها مجبور شدند ماشین آلات مورد نیاز را اجاره کنند؛ کار خوبی انجام شد و دستگاه‌ها به معاونت خدمات شهری اضافه شدند.

رییس شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت ورود اتوبوس‌ها و واگن‌ها تصریح کرد: هربار از مسئولان امر می‌پرسیم می‌گویند حل شده است؛ درباره واگن‌ها ارقام پرداخت شده و ان‌شاءالله مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت. درباره اتوبوس‌ها هم به دنبال پیگیری قرارداد‌ها هستیم، اما اتوبوس‌های داخلی قرارداد خودشان را دارند؛ ۲۰۰ دستگاه از اتوبوس‌های دوکابین تا پایان مهر می‌آیند. کارهایش انجام شده و در مسیر ورود هستند.

وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال تخریب مدرسه‌ای قدیمی در منطقه ۶ گفت: تصمیم گیری این مساله برعهده میراث فرهنگی است و اگر ثبت شده باشد، نمی‌توانند تخریب کنند.

چمران درخصوص شناسنامه دار شدن دستفروشان بیان کرد: دستفروشی کاری نیست که بخواهند آن را شناسنامه دار کنند چرا که شغل درست و حسابی نیست؛ از بی شغلی به دستفروشی روی می‌آوردند. بااین حال برخی دستفروشان تیم دارند، گردن کلفت دارند و حکومت می‌کنند. اصولا دستفروشی کار درستی نیست. پیاده رو‌های ما باریک هستند و در طول سالیان فکر اساسی برای پیاده رو نکردیم؛ این کار به صلاح شهر نیست. شناسنامه‌دار کردن یا چادر زدن تبدیل به اتفاقی مثل پارک لاله می‌شود که دیگر نمی‌توانند به آن دست بزنند. این تجربه را داشتیم و بنابراین باید با قاطعیت با آنها برخورد کنند و متاسفانه پلیس هم باید قاطع باشد و انتطار داریم وظایفش را به خوبی انجام دهیم.

وی درخصوص ساماندهی دستفروشان در مترو خاطرنشان کرد: به طور کلی دستفروشی کار غلط است و نمی‌توانند آنها را ساماندهی کنند. اصلا این کار خودش ضد ساماندهی است و اخطار می‌دهم اجازه ساماندهی دستفروشان مترو را ندارند.

رییس شورای شهر تهران در پایان درباره مساله انتقال پایتخت گفت: بیش از ۹ میلیون جمعیت در تهران نمی‌توانند بی آب بمانند؛ مصوبه مجلس ساماندهی است. دولت باید اختیارات را به استانداری واگذار و تمرکززدایی کند. وظایفی را به شهرداری‌ها واگذار کنند، اما قصور کرده‌اند و نمی‌خواهند دولت را کوچک کنند. کوچک شدن دولت خوب است، اما چرا این کار را نمی‌کنند و فقط شعار می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها