تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
قرار شده شهرداری کمک می‌کند تا مسجد بسازیم ..

چمران: در تهران مسجد کم داریم!

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران بعد از حل کردن تمام مسائل، مشکلات و اولویت‌های پایتخت گفته که در تهران مسجد کم داریم.

کد خبر: ۱۹۰۰۹۳
۱۱:۲۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

چمران: در تهران مسجد کم داریم!

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر تهران با اشاره به فرهنگ سازی در حوزه پسماند، گفت: برای فرهنگ سازی کار خوبی انجام نگرفت؛ بودجه برای کار فرهنگی پسماند در نظر گرفته شده است، اما کار خاصی ندیدیم.

مهدی چمران پیش از جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر در جمع خبرنگاران با اشاره به دستورات این جلسه اظهار کرد: یک فوریت لایحه نرخ اجاره بهای فضا‌های نمایشگاهی مجموعه نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب تهران از سال ۱۴۰۴ بررسی خواهد شد. بررسی طرح حسابرسان منتخب شورا جهت انجام عملیات حسابرسی سال ۱۴۰۴ شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران و سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته تعیین تکلیف خواهد شد. همچنین خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در تیر ماه سال ۱۴۰۴ ارائه گزارش خواهد داشت.

وی درباره آغاز سال تحصیلی و ترافیک پایتخت، گفت: در شهرداری کمیته‌ای وجود دارد که کار را دنبال می‌کند؛ شورای شهر هم در جلسه پیش روی فرمانداری شرکت می‌کند. با این حال با پیچیدگی ترافیکی رو‌به‌رو خواهیم بود؛ متأسفانه در بدترین روز‌ها نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود. مردم هم حق زندگی دارند و برگزاری نمایشگاه‌ها به آنها آسیب وارد می‌کنند.

چمران درباره بخشنامه شهرداران مناطق در حوزه شهرسازی افزود: این بخشنامه به آن صورت اجرا نمی‌شود و دیوان عدالت اداری هم آن را لغو کرده است. اگر شهرداران منطقه آن را اجرا کنند به مشکل حقوقی می‌خورند.

وی با اشاره به مشکلات رانندگان تاکسی‌ها برای تأمین تضامین بانکی برای خرید ناوگان جدید تاکسی، بیان کرد: شهرداری نمی‌تواند ضامن آنها شود؛ رانندگان وقتی می‌خواهند یک میلیارد تومان وام بگیرند باید ضمانت بانکی هم ارائه کنند.

رئیس شورای شهر درباره توسعه مترو در این دوره شهرداری تهران نیز عنوان کرد: به اندازه زمان شهرداری توسعه مترو صورت نگرفت، اما خودتان بروید و اطلاع دقیق‌تر بگیرید.

وی با اشاره به سرانه مسجد در شهر تهران گفت: مسجد در شهر کم داریم؛ قرار شده شهرداری کمک می‌کند تا مسجد بسازیم. اگر می‌گوید مسجد به اندازه کافی در شهر است، باید از سازمان تبلیغات اسلامی بپرسید. ساخت مسجد و ایجاد فضای سبز در شهر ضروری هستند.

چمران با اشاره به فرهنگ سازی در حوزه پسماند، افزود: برای فرهنگ سازی کار خوبی انجام نگرفت؛ بودجه برای کار فرهنگی پسماند در نظر گرفته شده است، اما کار خاصی ندیدیم. رسانه‌ها باید کار کنند تا فرهنگ سازی صورت بگیرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۵
0
0
در تمام این سالها حیثیت برادرت را به باد دادی
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها