تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
معتمدیان می‌گوید نظارت بیشتری بر بارگذاری جمعیتی در سطح استان تهران خواهد شد

توضیحات استاندار درباره تخلیه و انتقال پایتخت

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران درباره بحث این روزها درخصوص احتمال تخلیه و انتقال پایتخت گفت: در بحث تخلیه تهران؛ اگر شرایطی که وجود دارد، استمرار داشته باشد، یعنی بارگذاری جمعیتی با نگاه‌های انتفاعی که در شهرداری‌ها وجود دارد و ادامه داشته باشد و همین‌طور مردم هم در مصرف آب رعایت لازم را نداشته باشند هشداری که توسط رئیس‌جمهور داده شد، جدی می‌شود و اگر ما برنامه‌ای برای مدیریت بارگذاری جمعیت نداشته باشیم این موضوع پیش می‌آید.

کد خبر: ۱۹۲۱۳۵
۰۹:۲۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴

توضیحات استاندار درباره تخلیه و انتقال پایتخت

دیدارنیوز: استاندار تهران، با اشاره به تراکم ۲۲ برابری جمعیت در پایتخت و تأثیر آن بر بحران آب، ترافیک و آلودگی گفت: در طول ۴ الی ۵ دهه اخیر بیش توان اکولوژیک تهران بارگذاری جمعیت انجام داده‌ایم که حتما نیاز به مدیریت و ایجاد محدودیت دارد که بیش از این فشار به منابع استان تهران نیاید.

محمدصادق معتمدیان در گفت‌و‌گو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که با توجه به تنش آبی و آلودگی هوا که در تهران وجود دارد، بحث انتقال پایتخت دوباره جدی شده است به عنوان استاندار تهران چه نظری در این خصوص دارید، گفت: قانونی که درخصوص تهران داریم و مصوب مجلس است؛ بحث ساماندهی و تمرکززدایی از تهران است.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: به دلیل تراکم شدید جمعیتی که در چند دهه گذشته صورت گرفته این مسئله مطرح شده است، ما الان ۲۲ برابر میانگین کشور تراکم جمعیت در تهران داریم و همین باعث شده است طبیعتا در حوزه آب با بحران و چالش مواجه شویم، در حوزه ترافیک و آلودگی و سایر مسائل هم که به عنوان نظام مسائل تهران مطرح است، مشکلات جدی داریم.

نظارت بیشتری بر بارگذاری جمعیتی در سطح استان تهران خواهیم داشت

وی ادامه داد: لذا یکی از مهم‌ترین مسائلی که توسط رئیس‌جمهور در هیات دولت دستور داده شده است بحث مدیریت بارگذاری جمعیت در سطح استان تهران به ویژه شهر تهران است که زیرساخت‌های قانونی آن هم در حال انجام است که در شورای عالی شهرسازی و معماری جلسات متعددی برگزار شد و ما هم به عنوان استانداری حضور پیدا کردیم تا ان‌شاالله بتوانیم نظارت بیشتری در بارگذاری جمعیتی در سطح استان تهران داشته باشیم.

میانگین تراکم درهر کیلومتر مربع ۴۹ نفر است؛ در استان تهران بیش از هزار نفر است

معتمدیان در پاسخ به این که شهر تهران به طور میانگین و استاندارد باید دارای چه میزان جمعیت باشد، بیان کرد: میانگین کشوری در هر کیلومتر مربع در کشور خودمان ۴۹ نفر است که در استان تهران بیش از هزار نفر است، یعنی ۲۱ یا ۲۲ برابر نسبت به میانگین کشوری است.

وی خاطرنشان کرد: در طول ۴ الی ۵ دهه اخیر بیش توان اکولوژیک تهران بارگذاری جمعیت انجام داده‌ایم که حتما نیاز به مدیریت و ایجاد محدودیت دارد که بیش از این فشار به منابع استان تهران نیاید.

انتقاد از نگاه‌های انتفاعی شهرداری‌ها در بارگذاری جمعیت تهران

استاندار تهران درباره تخلیه این شهر به دلیل مشکلات آبی گفت: در بحث تخلیه تهران؛ اگر شرایطی که وجود دارد، استمرار داشته باشد، یعنی بارگذاری جمعیتی با نگاه‌های انتفاعی که در شهرداری‌ها وجود دارد و ادامه داشته باشد و همین‌طور مردم هم در مصرف آب رعایت لازم را نداشته باشند هشداری که توسط رئیس‌جمهور داده شد، جدی می‌شود و اگر ما برنامه‌ای برای مدیریت بارگذاری جمعیت نداشته باشیم این موضوع پیش می‌آید.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی