تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
وحشت دوباره در آمریکا

ترور متحد جوان ترامپ؛ «چارلی کرک» که بود؟

چارلی کرک، فعال و مفسر سیاسی محافظه‌کار ۳۱ ساله آمریکایی و از متحدان با نفوذ ترامپ روز چهارشنبه ۱۰ سپتامبر در جریان سخنرانی در دانشگاه «یوتا ولی» ترور شد و در پی اصابت گلوله به گردنش جان سپرد. اسپنسر کاکس، فرماندار یوتا گفت که یک نفر در رابطه با این ترور در بازداشت است.

کد خبر: ۱۸۹۸۵۶
۱۰:۳۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴

ترور متحد جوان ترامپ؛ «چارلی کرک» که بود؟

دیدارنیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا چهارشنبه در شبکه اجتماعی «تروت سوشال» ضمن تایید خبر مرگ چارلی کرک نوشت: «چارلی کرک بزرگ و حتی افسانه‌ای درگذشت. هیچ‌کس بهتر از او جوانان آمریکا را درک نمی‌کرد و به آنها عشق نمی‌ورزید. همه و به‌ویژه من او را دوست داشتند و تحسین می‌کردند و اکنون او دیگر در میان ما نیست. ملانیا و من به اریکا، همسر زیبا و خانواده‌اش تسلیت می‌گوییم. چارلی ما تو را دوست داریم.»

ترامپ همچنین چارلی کرک را «وطن‌پرست بزرگ آمریکایی» خواند و دستور داد پرچم‌های ایالات متحده در سراسر کشور تا روز یکشنبه در حالت نیم‌افراشته در آیند.

دونالد ترامپ سپس طی پیام ویدیویی رسانه‌ها و چپ‌گرایان افراطی را در کشته شدن کرک مقصر دانست و گفت: «رسانه‌ها و چپ‌گرایان افراطی کسانی را که با آنان اختلاف‌نظر دارند، اهریمنی جلوه داده‌اند و اظهارات آنها مستقیما مسئول تروریسمی است که در کشور شاهد هستیم.»

او افزود: «دولت من کسانی را که در این جنایت نقش دارند، از جمله سازمان‌هایی که چنین خشونتی را تأمین مالی و حمایت می‌کنند، و همچنین کسانی که قضات ما، نیرو‌های مجری قانون و دیگر مقامات را هدف قرار می‌دهند، پیدا می‌کند.»

ویدیو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی صحنه ترور کرک را به تصویر می‌کشند. در این ویدیو‌ها کرک در حال سخنرانی دیده می‌شود که ناگهان صدای مهیبی مثل شلیک گلوله به گوش می‌رسد و او دستش را روی گردنش می‌گیرد و از روی صندلی به زمین می‌افتد. در یکی از ویدیو‌ها که از فاصله نزدیک‌تری گرفته شده، خونی که پس از اصابت گلوله از گردن این فعال راست‌گرا فواره می‌زند مشخص است.

به گزارش سی‌ان‌ان، اف‌بی‌آی و دیگر نهاد‌های اجرای قانون فدرال آمریکا هنوز نتوانستند مظنون را شناسایی کنند. با این حال اسپنسر کاکس، فرماندار یوتا از بازداشت یک نفر در رابطه با این ترور خبر داد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل ضمن اعلام خبر درگذشت کرک، او را «دوست شیردل اسرائیل» خواند.

نتانیاهو در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «چارلی کرک به دلیل گفتن حقیقت و دفاع از آزادی به قتل رسید. او دوست شیردل اسرائیل بود که با دروغ‌ها مبارزه و برای تمدن یهودی-مسیحی ایستادگی کرد.»

نخست‌وزیر اسرائیل همچنین گفت که دو هفته پیش در گفت‌و‌گو با آقای کرک از او برای سفر به این کشور دعوت کرده است.

چارلی کرک که بود؟

چارلی کرک، فعال سیاسی راست‌گرا و موسس سازمان غیرانتفایی «ترنینگ‌پوینت» (Turning Point USA) بود. او این سازمان را که به ترویج سیاست‌های محافظه‌کارانه و گفتمان راست‌گرا و ضد لیبرال آمریکایی در دبیرستان‌ها، کالج‌ها و دانشگاه‌ها می‌پردازد، در سال ۲۰۱۲ و در سن ۱۸ سالگی تاسیس کرد.

این سازمان در انتخابات سال‌های ۲۰۱۶، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴ به نوعی به عنوان بازوی جوانان کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ عمل کرد و به جذب جوانان آمریکایی پرداخت. این سازمان در سال ۲۰۲۴ با استخدام حدود هزار نیروی میدانی در ایالت‌های آریزونا، ویسکانسین، میشیگان و پنسیلوانیا تمرکز ویژه‌ای بر جذب رای جوانان داشت.

به گزارش «اوپن سیکرتس» (Open Secrets) این سازمان در سال ۲۰۲۴ حدود ۲۲۷ میلیون دلار کمک برای کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ جمع‌آوری کرد.

چارلی کرک با راه‌اندازی پادکست «چارلی کرک شو» (The Charlie Kirk Show) به یک شخصیت رسانه‌ای محافظه‌کار تبدیل شد. بنابر گزارش‌ها، این پادکست در سال ۲۰۲۴ به طور میانگین ۵۰۰ تا ۷۵۰ هزار بار در روز دانلود می‌شد و در زمره پرمخاطب‌ترین پادکست‌های محافظه‌کار در آمریکا قرار داشت. کرک در شبکه اجتماعی ایکس ۵.۳ میلیون دنبال‌کننده داشت.

چارلی کرک همچنین به خاطر مخالفت با اسلام شهرت داشت. او در روز ۹ سپتامبر در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «اسلام شمشیری است که چپ‌گرایان از آن برای بریدن گلوی آمریکا استفاده می‌کنند.»

چارلی کرک همچنین نوشت: «اسلام با تمدن غربی سازگار نیست». او در جایی دیگر نوشت: «فمینیسم و اسلام با همکاری یکدیگر درحال خفه‌کردن غرب هستند.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی