تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
فعال‌سازی «نیروی ملی شبه‌نظامی» در ونزوئلا

تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس؛ پرواز جنگنده‌ها در نزدیکی ناوشکن آمریکایی

در پی تشدید تنش‌ها میان آمریکا و ونزوئلا، پنتاگون به ونزوئلا درباره پرواز جنگنده‌های این کشور در نزدیکی ناوشکن آمریکایی هشدار داد.

کد خبر: ۱۸۹۵۶۰
۱۰:۳۷ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۴

تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس؛ پرواز جنگنده‌ها در نزدیکی ناوشکن آمریکایی

دیدارنیوز: وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد دو جنگنده نظامی ونزوئلا در آب‌های بین‌المللی نزدیک به یک ناوشکن نیروی دریایی ایالات متحده پرواز کرده‌اند؛ اقدامی که واشنگتن آن را در بحبوحه افزایش تنش‌ها با کاراکاس «بسیار تحریک‌آمیز» توصیف کرده است.

پنتاگون در بیانیه‌ای از دولت ونزوئلا خواست از اقدامات تحریک‌آمیز بیشتر خودداری کند و این پرواز را تلاشی برای «مداخله در عملیات ضدتروریسم و ضدقاچاق مواد مخدر آمریکا» دانست.

در بیانیه وزارت دفاع آمریکا آمده است: «امروز دو هواپیمای نظامی رژیم مادورو در نزدیکی یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در آب‌های بین‌المللی پرواز کردند.»

پنتاگون افزود: «به کارتل حاکم بر ونزوئلا قویاً هشدار داده می‌شود که از هرگونه تلاش دیگر برای ممانعت یا دخالت در عملیات ضدتروریسم و ضدقاچاق مواد مخدر ایالات متحده خودداری کند.»

به گفته یک مقام دفاعی آمریکا که با نیویورک تایمز گفت‌و‌گو کرده است، دو جنگنده اف۱۶ ونزوئلایی بر فراز ناوشکن موشک‌انداز «جیسون دانام» در دریای کارائیب جنوبی پرواز کرده‌اند، اما کشتی آمریکایی هیچ واکنشی نشان نداده است.

فعال‌سازی «نیروی ملی شبه‌نظامی» در ونزوئلا

رسانه‌های رسمی ونزوئلا، اما بدون اشاره به این حادثه اشاره سخنان نیکلاس مادورو را در روز پنج‌شنبه پوشش دادند که از فعال‌سازی «نیروی ملی شبه‌نظامی» خبر داده بود؛ نیرویی که در هفته‌های اخیر با جذب داوطلبان جدید تقویت شده است. مادورو این اقدام را «نخستین بار در تاریخ» توصیف کرد که یگان‌های مردمی شبه‌نظامی در سراسر کشور، از شمال تا جنوب و شرق تا غرب، فعال می‌شوند.

به گفته مادورو اعضای جدید شبه‌نظامیان مسلح غیرنظامی از روز جمعه آموزش خود را آغاز کرده و به وظایف امنیت عمومی می‌پیوندند. او اظهار داشت که نیرو‌های جدید به ارتش ونزوئلا و شبه‌نظامیان غیرنظامی در «مقابله با نیرو‌های افراطی از شمال» کمک خواهند کرد. مادورو تخمین زد که ارتش و شبه‌نظامیان به نیرویی بالغ بر ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار ونزوئلایی تبدیل شده‌اند.

اتهام همکاری با کارتل‌های قاچاق مواد مخدر

دولت ترامپ بار‌ها مادورو را به همکاری و ارتباط نزدیک با کارتل‌های قاچاق مواد مخدر در ونزوئلا و منطقه متهم کرده، هرچند تاکنون مدرکی برای این ادعا ارائه نکرده است.

اخیرا نیز دونالد ترامپ از حمله نیرو‌های آمریکایی به قایقی که ظاهراً مواد مخدر از ونزوئلا حمل می‌کرده و کشته شدن ۱۱ نفر خبر داد. مادورو از اظهار نظر مستقیم در مورد این حمله خودداری کرده و دولت او ویدئو این حمله را ساخته شده توسط هوش مصنوعی دانسته است.

در ماه اوت، واشنگتن جایزه برای دستگیری مادورو را به ۵۰ میلیون دلار افزایش داد و سپس چندین کشتی جنگی و یک زیردریایی هسته‌ای را در کارائیب و نزدیکی سواحل ونزوئلا مستقر کرد، عملیاتی که به گفته آمریکا علیه کارتل‌های مواد مخدر طراحی شده است.

مادورو در هفته‌های اخیر بار‌ها درباره این استقرار دریایی هشدار داده و گفته است آمریکا در پی «تغییر رژیم از طریق تهدید نظامی» است و وعده داده که در صورت هرگونه حمله از سوی واشنگتن، کشور را بسیج کرده و «جمهوری در حال جنگ» اعلام خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر