تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

نوسان دلار در کانال ۱۰۵ هزار تومانی +جدول

قیمت دلار در معاملات امروز (سه‌شنبه) با افزایش ۳۵۰ تومانی نسبت به آخرین قیمت روز یکشنبه، روی رقم ۱۰۵ هزار و ۵۰ تومان قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۸۹۴۲۹
۱۳:۱۴ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴

نوسان دلار در کانال ۱۰۵ هزار تومانی +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار در بازار امروز روی رقم ۱۰۵ هزار و ۹۵۰ تومان بازگشایی شد. دلار همچنان تحت تاثیر فضای ملتهب سیاسی و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه قرار دارد؛ با این حال دلار امروز از اظهارات محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی نیز سیگنال گرفته و فعلا در کانال ۱۰۵ هزار تومانی نوسانات کاهشی را تجربه می‌کند.

قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش ۳۵۰ تومانی نسبت به آخرین قیمت روز یکشنبه، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۱۰۵ هزار و ۵۰ تومان قرار گرفته است. این در حالی است که دلار در معاملات فردایی روز دوشنبه از مرز ۱۰۶ هزار تومان نیز عبور کرده بود.

کارشناسان اقتصادی معتقدند که اصلی‌ترین عامل نوسانات دلار، ابهامات سیاسی و احتمال اجرایی شدن مکانیسم ماشه است. تحلیلگران هشدار می‌دهند که در صورت تشدید تحولات منفی سیاسی و بین‌المللی، فشار بر قیمت دلار می‌تواند افزایش یابد و بازار همچنان در وضعیت نامطمئن باقی بماند. به گفته آنها، تصمیمات داخلی و واکنش بازارساز نیز در تعیین ثبات یا نوسان بیشتر نرخ ارز نقش مهمی خواهد داشت.

نوسان دلار در کانال ۱۰۵ هزار تومانی +جدول

با این حال امروز دلار کاهشی است و نشان از مداخله سنگین سیاست‌گذار در بازار ارز دارد. رئیس کل بانک مرکزی به تازگی اظهار کرده بود که قیمت دلار روند صعودی را ادامه نخواهد داد و تلویحا به کنترل قیمت ارز در بازار آزاد اشاره کرده بود. به نظر می‌رسد معاملات نقدی امروز نیز تحت تاثیر همین اخبار قرار گرفته باشد.

بازگشت تتر به کانال ۱۰۴ هزار تومان

درهم امارات امروز سه شنبه روی رقم ۲۸ هزار و ۷۶۵ تومان معامله شد. تتر نیز که روز را در کانال ۱۰۵ هزار تومان آغاز کرده بود در ادامه روند کاهشی پیدا کرد و در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۱۰۴ هزار و ۹۸۷ تومان معامله می‌شود.

پوند انگلیس روی رقم ۱۴۱ هزار و ۸۰ تومان معامله می‌شود. یورو نیز با رقم ۱۲۲ هزار و ۵۴۰ تومان معامله شد.

اسکناس دلار در مرکز مبادله روی رقم ۷۱ هزار و ۹۱۸ تومان قرار گرفت. حواله دلار نیز روی رقم ۶۹ هزار و ۸۲۳ تومان ایستاد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر