تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴

توافق ایران و آژانس «دلار» را ریزشی کرد

قیمت دلار که پس از تنش‌های اخیر ایران و غرب بر سر مکانیسم ماشه به بالای ۱۰۰ هزار تومان رسیده بود، در پی توافق ایران و آژانس در قاهره روند ریزشی داشته است.

کد خبر: ۱۸۹۸۴۹
۱۹:۳۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴

توافق ایران و آژانس «دلار» را ریزشی کرد

دیدارنیوز: پس از انتشار خبر توافق ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ازسرگیری بازرسی‌ها و همکاری‌ها در چارچوب هسته‌ای، بازار ارز ایران تحت تأثیر فضای روانی مثبتی قرار گرفت. در معاملات شبانه و فردایی، نرخ دلار آزاد به زیر ۱۰۰ هزار تومان سقوط کرده، در حالی که در پایان معاملات رسمی بازار در روز سه‌شنبه، دلار حوالی ۱۰۰ هزار تومان بسته شده بود.

در معاملات پشت‌خطی، دلار به محدوده حدود ۹۸ هزار تومان نیز رسید. این کاهش قابل‌توجه، ناشی از بازگشت انتظارات از افزایشی به انتظارات کاهشی بود و بازتاب کاهش تنش‌های تحریمی را نشان می‌دهد.

در حال حاضر در بازار فردایی، قیمت دلار به سطح ۹۹ هزار تومان رسیده است که بازتاب همان نوسانات شبانه و کاهش تقاضاست.

پیش بینی قیمت دلار

توافق میان ایران و آژانس، با امضای سند‌هایی توسط مقامات دو طرف، سیگنال کاهش خطر عملی شدن مکانیسم «اسنپ‌بک» و بازگشت خودکار تحریم‌ها را به بازار مخابره کرده است. چنین انتظاراتی در کوتاه‌مدت به کاهش قیمت دلار دامن زده است.

احتمال می‌رود قیمت دلار طی روز‌های آینده در محدوده ۹۸ تا ۱۰۱ هزار تومان نوسان کند. سیگنال‌های مثبت توافق و کاهش انتظارات تورمی می‌تواند فشار نزولی بیشتری به همراه داشته باشد، البته تا زمانی که فضای سیاسی و اقتصادی تثبیت بیشتری پیدا کند.

همچنین در صورتی که توافق به صورت عملیاتی و با چارچوبی روشن اجرا شود، احتمال دارد دلار به بازه ۹۰–۹۵ هزار تومان کاهش یابد. اما اگر روند مذاکرات کند یا با وقفه همراه شود، دلار می‌تواند مجدداً به کانال‌های بالاتر بازگردد.

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه

قیمت طلا و سکه نیز تابعی از حرکت دلار است، اما گوشه چشمی نیز به بازار جهانی دارد. در این بین اگر تقاضای سفته‌بازانه در بازار طلا و سکه کاهش یابد، قیمت طلا و به‌ویژه سکه نیز با افت رو‌به‌رو خواهد شد، اما در غیر این صورت به دلیل جذابیت طلا در چشم‌انداز جهانی، این دارایی امن همچنان مورد توجه خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها